Ana Gruica Uglešić zablistala je na vjenčanju Marka Livaje i Iris Rajčić u odvažnom izdanju.

Galerija Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić +26 Ana Gruica Uglešić

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić jedna je od uzvanica vjenčanja Marka Livaje i Iris Rajčić, na kojem se pojavila u jednom od najodvažnijih izdanja i zasjenila ostale goste.

Vezani članci Marko Livaja i Iris Rajčić Iris Rajčić progovorila o ružnim komentarima s kojima se suočavala zbog veze s Livajom: ''To je naša priča, naš dogovor'' Iris Rajčić - 6 Iris Rajčić objavila fotografije priprema za vjenčanje s Livajom, jednim detaljem oduševila je navijače Hajduka!

Ana je za svečanu priliku odabrala haljinu s velikim prorezom na trbuhu koji je otkrio njezine utrenirane mišiće, a nije izostao ni bujni dekolte, koji je plijenio dodatne poglede. Glumica je na vjenčanje stigla u pratnji svojeg supruga Borana Uglešića i sina kojeg je dobila s putopiscem Hrvojem Šalkovićem.

Marko i Iris vjenčali su se u crkvi svetog Stjepana u Splitu nakon osam godine veze, a ceremonija je održana u krugu najbližih im prijatelja i članova obitelji, dok će se slavlje nastaviti u poznatom restoranu "Adriatic Grašo".

Iris je za važan dan odabrala raskošnu haljinu s čipkom, a od znatiželjnih su je pogleda i objektiva pokušali sakriti kišobranima. Marko je u crkvu stigao u crnom odijelu s bijelom košuljom i leptir-mašnom, a s lica nije skidao široki osmijeh čak ni kada je primijetio fotografe koji su ga tamo dočekali.

Među poznatim uzvanicima tamo su se našli i Doris Dragović, Ana Gruica Uglešić i Lovre Kalinić.

Par je pred oltar stao nakon osam godina veze, a vjenčao ih je svećenik fra Žarko Relota iz Zadra, koji je župnik Bilog briga, a bio je osam godina u službi u samostanu svetog Frane u Splitu.

Vjenčali se Iris Rajčić i Marko Livaja, mladu skrivali kišobranima od znatiželjnih pogleda, slavlje se nastavlja na dobro poznatoj lokaciji! Iris Rajčić i Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja +29 Iris Rajčić

Dobro raspoloženi Livaja i Iris stigli u crkvu svetog Stjepana u Splitu, mladenka je zablistala u raskošnoj vjenčanici s čipkom! Iris Rajčić i Marko Livaja Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja +16 Iris Rajčić

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju