Zgodna Splićanka

Ana Gruica podigla temperaturu na Instagramu fotkom u badiću, u komentarima se javio i njezin suprug

Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Ivan Gudić/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Galerija

Ana Gruica Uglešić je na Instagramu objavila fotografiju u kupaćem kostimu i pohvalila se svojom isklesanom figurom.

Glumica i trenerica fitnessa Ana Gruica Uglešić otvorila je sezonu badića!

Pogledaj i ovo Ana Gruica Uglešić - 2 baš joj dobro stoji! Splitska glumica sa suprugom je otputovala iz Hrvatske, a svu je pažnju ukrala njezina promjena imidža!

Atraktivna Splićanka na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u jednodijelnom crnom kupaćem kostimu u kojem je pokazala svoje isklesano tijelo na kojem naporno radi cijele godine.

"Ja Tarzan, ti Jane", napisala je u opisu fotke kojom je podigla temperaturu na društvenoj mreži, a od komentiranja se nije suzdržao ni njezin suprug Boran Uglešić.

"Najzgodnija žena", napisao joj je uz emotion srca. Ni drugi nisu štedjeli s pohvalama, a najviše ih je dobila za svoje noge, dok su neki pisali i kako će im njena fotka poslužiti kao motivacija da se pripreme za ljeto.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

Gruica redovito na Instagramu ubire komplimente na račun svojeg izgleda, a na društvenoj mreži često dijeli i obiteljske trenutke sa suprugom i sinom Maratom Ivanom kojeg je dobila s bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem. U braku s Boranom Ana je od kolovoza 2018. godine.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Aktivan život Ane Rucner - 1 Aktivan život Ane Rucner - 6 Ana Rucner Ana Rucner - 2 +1 Ana Rucner - 1 Celebrity Ana Rucner fotkama izazvala podijeljena mišljenja, no rijetki bi se usudili napraviti što i ona: "Ne mogu ni gledati"

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Mnogi se pitaju nosi li Nives Celzijus išta na novoj fotografiji koju je objavila, pozirala je u krevetu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene