Za dodjelu nagrada Hrvatskog glumišta Ana Gruica Uglešić potrudila se posebno zablistati u haljini Matije Vuice.

Galerija


Prošle nedjelje u Zagrebu svi pogledi bili su na splitskoj glumici Ani Gruci Uglešić.

Vezani članci Matija Vuica - 2 Poznati Hrvati koji se ne srame priznati da nose second hand: ''Zanimljivo je da ljudi kad vas vide misle da ste skupo odjeveni'' Moć šminke (Foto: Instagram) Obična šminka ili crna magija? Potpuno su neprepoznatljive nakon posjeta vizažistu

U zagrebačkom HNK prošle nedjelje održana je prestižna dodjela nagrada Hrvatskog glumišta, a Ana Gruica Uglešić potrudila se kako bi zablistala u punom sjaju.

"Dajte, priznajte da je nerealno. Zbog Matije Vuice vrijedilo je potegnuti iz Splita. Konačno sam skupila balls (bolje zvuči na engleskom, a ni mater mi neće razumit) za crvenu haljinu!!!", poručila je Ana na Instagramu za crveno-prozirnu haljinu koju je nosila i koja je istaknula njezino savršeno tijelo.

Haljinu je pratio i glamurozni make-up, ali i nova frizura glumice koja je sklona čestim promjenama boja i stilova na svojoj glavi.

Ana je tako donedavno bila plavuša, a onda se odlučila za lagani zaokret prema smeđoj nijansi koja ju je poprilično transformirala, kao i nešto jača šminka koju je izabrala za ovu važnu glumačku večer.

Poznata Splićanka rado je pozirala i sa svojim bliskim prijateljima koji su također blistali u elegantnim izdanjima i koji su očito zaslužni za bajkovite fotografije koje je objavila na Instagramu na kojem ju prati gotovo 42 tisuće obožavatelja.

Pogledajte kako izgleda Martina Tomčić kada ju za prvu emisiju uživo fotka i uredi Marko Grubnić