Težnja za savršenstvom

Zovu je najseksi domaćom glumicom, a ona je ipak nesigurna: "Ova ima punije usne, mlađu kožu..."

Ana Gruica (Foto: Instagram) Ana Gruica (Foto: Instagram) instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica (Foto: Instagram) Ana Gruica (Foto: Instagram) Ana Gruica (Foto: Instagram) Ana Gruica (Foto: Instagram) Ana Gruica (Foto: Instagram) Ana Gruica Uglešić (Foto: Instagram) Ana Gruica Uglešić (Foto: Instagram) Ana Gruica (Foto: Instagram) Ana Gruica (Foto: Instagram) Ana Gruica (Foto: Instagram) +5 Ana Gruica (Foto: Instagram) Galerija

Anu Gruicu Uglešić mnogi smatraju jednom od najseksi Hrvatica, no čak i je i ona ponekad nesigurna...

Splitsku glumicu Anu Gruicu Uglešić nazivaju "The Body" Hrvatske, a mnogi smatraju da je ta lijepa dama uvjerljivo jedna od najseksi domaćih zvijezda. Ipak, čak niti stalni komplimenti, pažnja medija i sati provedeni u teretani nisu garancija da se nećete osjetiti neisgurno - barem na trenutak. 

Pogledaj i ovo Kate Middleton Što je sada ovo? Instagram poslao upozorenje zbog fotografije Kate Middleton: "Jako licemjerno i tužno"

Dokaz tome je i Ana, koja je unatoč svoj svojoj ljepoti i nevjerojatnom tijelu, ponekad ipak malo sumnja u svoj izgled. 35-godišnja Splićanka priznala je da i ona ponekad poklekne pod teretom društvenih mreža i počne se uspoređivati s drugim ženama koje su mlađe, ljepše, utegnutije... 

Svojom najnovijom objavom na Instagramu, koji inače vrvi njezinim golišavim fotkama, potaknula je fanove na razmišljanje. Osvrnula se na fenomen društvenih mreža koje iako imaju dosta prednosti, imaju i mana.

"I te društvene mreže... Koliko ima prednosti, toliko i mana. Baš nešto razmišljam. Imam godine i formirana sam osoba, pa ipak pokleknem. Ova ima gušću kosu, ova ima veće oko, ova ima ljepši luk obrva, ova ima punije usne, manji nos, mlađu kožu... I tako unedogled", započela je svoje misli i priznala da i ona ponekad gleda druge žene koje nešto imaju "bolje" nego ona sama.

Još je veći problem, kako ona kaže, to što takvo što prolaze i djevojčice koje su još više izložene sadržaju društvenih mreža.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I te društvene mreže... Koliko ima prednosti, toliko i mana. Baš nešto razmišljam. Imam godine i formirana sam osoba. Pa ipak pokleknem. Ova ima gušću kosu, ova ima veće oko, ova ima ljepši luk obrva, ova ima punije usne, manji nos, mlađu kožu... I tako unedogled. Mogu misliti kako je mladim curama u pubertetu boriti se protiv "savršenstva" društvenih mreža. Koliko to mora nabijati frustracije i nezadovoljstvo. Ili će iz ovoga svega izaći strašna zloća i ljubomora, ili apsolutna osviještenost o sebi i kako je divno biti takav kakav si - jedinstven. Generacija zvana - eksperiment. I eto mene, u malo sređenijoj verziji. I sa sviješću da ima boljih i ljepših. Ali i da sam isto tako jedinstvena. 🤗💓 Što vi mislite, što će izaći iz ovog svega? 🤔 #thinking #socialmedia

Objavu dijeli Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

"Mogu misliti kako je mladim curama u pubertetu boriti se protiv 'savršenstva' društvenih mreža. Koliko to mora nabijati frustracije i nezadovoljstvo. Ili će iz ovoga svega izaći strašna zloća i ljubomora, ili apsolutna osviještenost o sebi i kako je divno biti takav kakav si - jedinstven. Generacija zvana - eksperiment. I eto mene, u malo sređenijoj verziji. I sa sviješću da ima boljih i ljepših. Ali i da sam isto tako jedinstvena", otkrila je glumica koja se ipak uspjela oduprijeti svemu što današnja tehnologija donosi.

Njezine misli izazvale su reakcije obožavatelja. "Savršena prilika za osobni rast", napisala je jedna djevojka s kojom se složila i druga, koja priznaje da u moru tih lažnih djevojaka postoje i profili "gdje cure žive normalnim životima i od malih svakodnevnih stvari stvaraju umjetnost".

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) +11 Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Celebrity Bikini otkrio sve njezine čari: U tijelo zanosne 41-godišnje crnke zaljubit ćete se na prvi pogled .

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene