"Wow", "Maximum hot", "Moćna žena", samo su neki od komentara koje je Ana Gruica pobrala najnovijom fotografijom na Instagramu.

Galerija


Splitska glumica Ana Gruica često na društvenim mrežama dijeli detalje iz kućne atmosfere, a obožavatelji su primijetili da nije dobila ni gram viška.

Vezani članci Ana Gruica Uglešić Splitska glumica u fokus stavila bujne grudi i požalila se na jedan nedostatak ove godine Ana Gruica Ana Gruica oštro: "U Splitu se ne poštuje ni Kukoč, ni Rađa, ni Ivanišević, ni Đikić, poznato je diljem svijeta"

"Wow", "Maximum hot", "Moćna žena", samo su neki od komentara koje je pobrala najnovijom fotografijom koju je snimio Ivan Gudić, a na kojoj pozira na balkonu u minijaturnoj haljini s cvjetnim uzorkom.

Glumica je posljednjih nekoliko dana u Podstrani sa suprugom Boranom Uglešićem. 37-godišnja Ana u kolovozu 2018. godine u tajnosti se udala za splitskog psihijatra Borana Uglešića, a prije njega bila je u vezi s piscem Hrvojem Šalkovićem, s kojim ima sina.

Lijepa glumica ostavila supruga s kojim je bila od 18. godine, sve je potvrdio on sam i otkrio što je ovoga puta pošlo po zlu