Ana Gruica Uglešić na društvenim mrežama podijelila je dio svoje svakodnevice iz kućne karantene.

Galerija


Splitska glumica Ana Gruica Uglešić pridržava se preporučenih mjera izolacije i društvenog distanciranja, zbog čega većinu vremena provodi kod kuće i ne izlazi na ulice svoga grada, tek na svježi zrak na balkonu.

Kako bi joj vrijeme brže prošlo, Ana se prisjetila i potražila neke stare fotografije snimljene kada o epidemiji koronavirusa nismo mogli ni sanjati. Ana je tako s obožavateljima na profilu na Instagramu podijelila seksepilnu crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira u dekoltiranom kupaćem kostimu. 

"Oće li to? Crno-bijelo ili ljeto u boji?! Ja se pripremam, pa makar mi bilo zadnje. Ok. Ne mislim doslovno", napisala je u opisu fotografije.

Ana je nedavno objavila i fotografiju svog doma i time oduševila svoje pratitelje.

"Moj spas za mene", napisala je kratko uz fotografiju koja prikazuje njezin dnevni boravak prigodno ukrašen za nadolazeće uskršnje blagdane.

"Predivno", "Nije teško biti zatvoren u ovakvom okruženju. Stvarno je prekrasno", "Najljepše moguće", "Krasno", dio je pohvala koje je dobila.

Ana je u Instagram priči podijelila i onu supruga Borana Uglešića, koji je objavio njezinu fotografiju na kojoj pozira s alatom u rukama, u ležernoj kombinaciji. 

"Napokon vrijeme da se koristi Dota, došla vremena da je bitnija motika nego Balenciaga patika, moja žena", napisao je Boran. 

Anu je nedavno bilo naljutilo ponašanje njezinih starijih sugrađana koji su izlazili iz svojih domova, unatoč preporukama i savjetima da ostanu kod kuće radi vlastite sigurnosti i zdravlja.

Neke od njih nose titule najljepših, no možete li ih prepoznati bez trunke šminke?