Slavna glumica oduvijek privlači pozornost.


Nije lako, ali se može!Ana Gruica pohvalila se na svom Instagramu da je diplomirala na Kineziološkom fakultetu! Diplomirala je na temi "Fitnes i rekreacija kao odgovor kojeg 21. stoljeće stavlja pred glumca", a ocijenjena je izvrsnim. Ne bi to bilo toliko impresivno da Gruica već nije diplomirala glumu na Akademiji te da uza sve nije postala i majka živahnog dječaka. U podužem postu objasnila je kako joj je bilo!

"Dok su me drugi često pljuvali zbog toga jer sam glasno pričala o tretmanu trudnica u društvu - ja sam učila. Kad sam obrijala glavu 20 dana prije poroda i svi su pisali da sam luda (a kad to napravi muškarac, onda je to lijepa humanitarna gesta) - ja sam učila. Kad su me vrijeđali jer putujem, pazi sad, sa svojim partnerom (ne znajući je li dijete s nama ili ne) - ja sam učila", prisjetila se Ana i ne tako sjajnih trenutaka. Na kraju se ipak obratila onima koje voli i onima koji su joj pomogli u ovom putu. Svaka čast!

 

Upravo obranila DIPLOMSKI RAD na Kineziološkom s izvrsnim (brojkama 5)! Tema: "Fitnes i rekreacija kao odgovor kojeG 21.stoljeće stavlja pred glumca" I tako. Dok su me drugi često pljuvali, zbog toga jer sam glasno pričala o tretmanu trudnica u društvu (a čuvala trudnoću u bolnici) - ja sam učila. Kad sam obrijala glavu 20 dana prije poroda i svi su pisali da sam luda (a kad to napravi muškarac, onda je to lijepa humanitarna gesta) - ja sam učila. Kad su me vrijeđali jer putujem, pazi sad, sa svojim partnerom (ne znajući je li dijete s nama ili ne) - ja sam učila. Kad sam krenula trenirati 41.dan i kad su me "gađali drvljem i kamenjem" (ne znajući da mi je to buduća struka) - ja sam učila. Kad mi je dijete krenulo u jaslice, jer, zamisli, i mi radimo, a pljuvali su nas kao loše roditelje (jer sam vratila raditi u kazalište kao i snimati seriju) - ja sam učila. Svaki dan dok sam se trudila biti dobra majka, žena, prijateljica i radnica - ja sam učila. E. Ovo nije status za ove gore, nego za ove dolje. Hvala obitelji Šalković i Gruica na pomoći, podršci i čuvanju sina. Hvala mojim roditeljima i sestrama koji su uvijek uz mene. Hvala svim prijateljima koji nisu sumnjali. Hvala svim profesorima na razumijevanju koje su pokazali. Ovo je bilo sjajno putovanje! I da, bez lažne skromnosti, pucam od ponosa! Od danas sam, osim diplomirana glumica i diplomirana instruktorica rekreacije i fitnesa. Hm. Što sada? Bez stresa, bez neprospavanih noći, bez seminara, bez suza...A ništa. Živjeti sretan i ponosan život. I dalje puno vježbati , plesati , voljeti svoju obitelj. I učiti. #diplomski #obranadiplomskog

A photo posted by Ana Gruica (@anagruica) on