Prošlog je tjedna glumica izazvala pravu frku na društvenim mrežama svojim tvrdnjama kako gotovo nitko ne poštuje trudnice.


Glumica Ana Gruica uzburkala je društvene mreže svojim postom na facebook profilu o pomankanju pažnje i poštovanja prema trudnicama. Njezin je post naišao na razne komentare, od onih koji je sto posto podržavaju, do onih koji negiraju napisano, pa čak i vrijeđaju glumicu samo zato što ne dijele njeno mišljenje.

Gruica: 'Majko hvala ti što si me trisnila 300 puta kad sam bila dite'

Vezani članci Ana Gruica - 2 Ana Gruica pohvalila se raskošnim božićnim ručkom, u komentarima joj se javio jedan susjed, ona je imala spreman odgovor Ana Gruica i Boran Uglešić Ana Gruica i suprug Boran Uglešić ostvarili dugo sanjani san: "Stvarao se nekih 15 godina"

Ana je sada odlučila gadno odbrusiti svojim kritičarima objavom još jednog, podužeg posta koji će sigurno izazvati još više medijske zbrke i komentara po društvenim mrežama.

'Mislim da su mi statusi u redu i ponovo ću kad mi dođe napisat o toj ili bilo kojoj drugoj temi jer se ne bojim, ne sramim se reć na glas ono što mislim. Mislim da bi tako trebali svi ljudi', rekla je pred našim kamerama inMagazina sama Ana.

Ovo je njezina objava na Facebooku koja je izazvala buru u javnost:

 

I tako...Malo sam ostala zatečena prošlim tjednom. Da nečije čisto zapažanje društva oko sebe može dignut toliku praš...

Posted by Ana Gruica on Sunday, June 28, 2015

'Malo sam ostala zatečena prošlim tjednom. Da nečije čisto zapažanje društva oko sebe može dignut toliku prašinu i da u njemu ima nešto što ljude danima tjera na diskusiju, nije mi bilo ni na kraj pameti. Moram priznati, nakon prvog dana preživljenog šoka što su sve ljudi u stanju napisati jednoj trudnici (samo zato jer je javna osoba) da sam se osjećala nekako PONOSNO, GORDO.
Imala sam "muda" reći što mislim i uvijek ću imati.
I zato, HVALA svim "pljuvačima" jer su pokazali pred svojim prijateljima,rodbinom i djecom tko su zapravo,oni koji su "isturenih očnjaka" skinuli svoje maske.

Ono što mene brine nisu ni moje štikle, niti zadiranje u moju intimu, u obitelj, partnera ili zdrastveni status (jer to govori samo o nečijoj nekulturi i bedastoći). ONO STO MENE BRINE SU NA DESETKE ŽENA KOJE SU SE HVALILE KAKO SU "ORALE NJIVE,BABE TRČEĆI RAĐALE U LETU,MIJENJALE ZAVJESE, STALE U REDU I NISU TRAŽILE DA IH SE PUSTI..." - I PLJUVALE ME. NABRAJALE TAKVE GLUPOSTI DA ME OPET BILO SRAM GDJE ŽIVIM!

Ma tko vam je tako isprao mozgove da mislite da morate, ko mazge, vući same breme trudnoće?
Ma tko vam je tako isprao mozgove da osuđujute one koje ne misle isto ko vi?
Ma tko vam je tako isprao mozgove da mislite da ste vrednije od drugih trudnica jer ste "hrabrije"?
Ma tko vam je tako isprao mozgove da spominjete babe koje su rađale po petoro žive,a ne spominjući i petoro mrtve djece?
Ma tko vam je tako isprao mozgove da ne biste "išle preko reda ni da vas netko propusti"?
Ma tko vam je tako isprao mozgove da traume i zastarjele balkanske odgoje čuvate u sebi i prenosite na svoje kćeri?
Ma tko vam je tako isprao mozgove da ne očekujete potporu obitelji i društva pa i države?

1. Čak i u životinjskom svijetu postoje privilegije za skotne jedinke.

2. Nitko nije više vrijedan ako bolje podnosi trudnoću od neke druge žene jer je trudnoća "drugo stanje".

3. Na institucijama jasno piše tko ima prednost (žalim što neki ne znaju prepoznati opće znakove kulture dogovorene u cijelom svijetu).

4. Imate pravo biti vrijedne i hrabre, ali nemate pravo vrijeđati druge jer mislite da one to nisu.

5. Ne dokazujte tako primitivno muškarcima iz okoline (posebice svojim partnerima) kako ste svemoguće, jer u trudnoći možete, ali ne morate to biti.
DRAGE DAME , DA VAS OBAVJESTIM - NE MORATE SAME ZUBIMA PREREZATI PUPČANU VRPCU JER ZATO POSTOJE - DOKTORI!!!
ZABOGA, U 21.SMO STOLJEĆU I KORISTITE CIVILIZIRANO NJEGOVE BLAGODATI!!!
'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook