Uzrujala se

Splitsku glumicu u samoizolaciji jedna stvar je posebno naljutila, čak je opsovala: "Sebi ne mogu doći"

Ana Gruica (Foto: Instagram) Ana Gruica (Foto: Instagram) instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica (Foto: Instagram) Ana Gruica (Foto: Instagram) Ana Gruica (Foto: Instagram) +0 Ana Gruica Uglješić Galerija

Ana Gruica podijelila je na Instagramu nešto što ju je kod njezinih sugrađana posebno naljutilo.

Splitska glumica Ana Gruica jedna je od mnogih građana koja ovih dana pokušava ostati kod kuće i takvim odgovornim ponašanjem smanjiti mogućnost širenja koronavirusom.

No, iako ne izlazi na ulice primijetila je nešto što ju je poprilično uzrujalo te je svoje misli podijelila na profilu na Instagramu.

"Sebi ne mogu doći. Stojim s malim ditetom doma. U izolaciji, u karanteni. A po gradu sami penzioneri. Ruke na leđa i ajmo do pazara. Pa
je**** (da, psujem na svetom Instagramu), zbog njih mi mlađi stojimo doma! Ne smijem ni reći što mislim, a znate što mislim. Ja ostajem doma", napisala je ljutita Ana u jednom od svojih storija. 

37-godišnja Ana se u kolovozu 2018. godine se u tajnosti udala za splitskog psihijatra Borana Uglešića, a prije njega bila je u vezi s piscem Hrvojem Šalkovićem s kojim ima sina.

Trenutak istine! 😲😱 Ma je li to moguće? | Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene