Ana Gruica po prvi puta nakon prekida pojavila se u javnosti. I to u društvu zgodnog muškarca.

Galerija


Samo desetak dana nakon što se saznalo da su Ana Gruica i Hrvoje Šalković okončali svoju trogodišnju vezu splitska glumica u javnosti se pojavila s drugim muškarcem.

Vezani članci Ana Gruica i Boran Uglešić (Foto: Instagram) Ana Gruica i suprug Boran Uglešić slave njegov rođendan na egzotičnoj lokaciji Ana Gruica i Boran Uglešić (Foto: Josip Kevrić) Splitska glumica na premijeri filma Vinka Brešana pokazala grudnjak koji je izvirio ispod sakoa

Gruica je sinoć stigla na otvorenje nove sezone kazališta Komedija, a u mjuziklu "Mamma Mia" uživala je sa zgodnim muškarcem za kojeg su se mnogi pitali je li joj samo prijatelj ili utjeha nakon ljubavnog kraha. Gruica je sa svojom pratnjom spremno pozirala fotografima, a kasnije je na svom Instagramu otkrila i tko je tajanstveni muškarac koji je mnoge zaintrigirao. Riječ je o njezinom prijatelju Ivanu Glavašu pa prema svemu sudeći nova ljubav, barem za sada, nije ušla u život poznate Splićanke.

Ana Gruica (FOTO: Borna Filić/Pixsell)
Ana Gruica (FOTO: Borna Filić/Pixsell)

Podsjetimo, Ana Gruica i Hrvoje Šalković razišli su se ovo ljeto nakon višegodišnje veze iz koje imaju dvogodišnjeg sinčića. Njihovoj ljubavi presudile su navodno nepomirljive razlike u karakterima.

Ana Gruica, Hrvoje Šalković (FOTO: Pixsell)
Ana Gruica, Hrvoje Šalković (FOTO: Pixsell)