Ana Gruica je na Instagramu objavila fotografije s Maldiva na kojima se valjda po plaži u minijaturnom bikiniju.

Galerija


Glumica Ana Gruica Uglešić trenutno odmara na Maldivima odakle ne prestaje hvaliti svojim tijelom u badićima.

Vezani članci Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Glazbeni hitovi u kojima su zvijezde naše glumice: Jeste li znali da su baš one imale glavne uloge u spotovima poznatih pjevača? Ana Gruica i Boran Uglešić Domaća glumica strastvenom fotkom čestitala suprugu poseban dan: "Godine su samo broj. Ti sve mlađi i mlađi..."

A zadnje fotografije koje je objavila na Instagramu društvenu mrežu dovele su do usijanja.

Po mnogima jedna od najzgodnijih Splićanki, valjala se po pješčanoj plaži u sićušnom ružičastom bikiniju te je još jednom pokazala svoje tijelo bez mane.

"U svakoj ženi ima đavo koga treba ubiti ili poslom ili rađanjem, ili i jednim i drugim; a ako se žena otme i jednom i drugom, onda treba ubiti ženu", citirala je Andrića uz fotke pa zaključila: "Onda me ubijete."

U komentarima se malo tko osvrnuo na njezin zanimljiv status, no zato se komplimentima ne nazire kraj.

"Mili Bože, postojiš li ti za stvarno ili ja imam priviđenja o božici svih žena!", "Nenormalna!", "Wow, predivna si", "Baš ti Maldivi lipo stoje!", "Besramno", pisali su joj pratitelji, a nizali su se i emotikoni vatrice.

Gruica često dijeli fotografije svoje besprijekorne figure koja je rezultat njezinog napornog vježbanja. Glumica je prije četiri godine diplomirala na Kineziološkom fakultetu, a od kolovoza 2018. je u braku s Boranom Uglešićem. S bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem ima sina Marata Ivana.

Princ William u naletu bijesa jasno dao do znanja što misli o Meghan, a ni Harryjevi prijatelji nemaju ništa lijepo za reći o njoj

Postala je majstorica u odabiru što manje odjeće, no čak ni ovako provokativna izdanja neće je izvući iz sjene puno slavnije sestre