Dvije poznate Splićanke, Ana Gruica Uglešić i Viktorija Đonlić Rađa, osim rodnog grada imaju još nešto zajedničko.

Galerija


Jasno je da se radi o šali.

Vezani članci Tihana Korać, urednica portala Zadovoljna.hr i idejan začetnica projekta Zadovoljna akademija Kada se na jednom mjestu okupe pametne i snažne žene, tada nastaju najinspirativnije riječi Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Emotivna Viktorija: ''Kad s nekim prođeš ovakvo iskustvo, onda je to stvarno veza za cijeli život''

Dvije poznate Splićanke, Ana Gruica Uglešić i Viktorija Đonlić Rađa, bivša finalistica showa "Ples sa zvijezdama" i Miss Dalmacije te supruga košarkaša Dina Rađe, osim rodnog grada imaju još nešto zajedničko.

Riječ j o marljivoj brizi za svoja tijela, zbog čega bi im na formi pozavidjele brojne žene.

A Ana se sada našalila na taj račun fotografijom iz teretane na kojoj je Viktoriji uputila jasnu poruku.

"Besramno mi je maznula titulu 'najbolje tijelo Jadrana', @viktorija7777, ali dragi moji ne vjerujte svemu što vam oko vidi (pa ni ovome). #fitmom (a šta ću) #friends #fitness #after3weeks (kasno sam vidila glavu, da nije za objavu. Kontam gledat ćete trbušne)", napisala je Ana koja je u teretani doslovno cijeli život.

"Ipak je samo jedna Gru, predajem medalju", poručila joj je Viktorija koja je glumicu potaknula na ovu objavu nakon što je osvanula na najnovijoj naslovnici časopisa Story na kojoj pozira ogrnuta samo s mrežom oko bokova i na kojoj se hvali isklesanim tijelom.

Na račun izgleda Viktorija je dobila samo pohvale, posebno od bivših kolega iz showa "Ples sa zvijezdama" za koji je i sama priznala kako je itekako transformirao njezin izgled, jer ipak su treninzi bili svakodnevni te su trajali po nekoliko sati.

"Predobro ja tebe znam. Taktika zvana 'zavaraj protivnika'", odgovorila je Viktoriji Gruica, a vama ostavljamo da sami prosudite kojoj biste dali medalju. 

Pjevačica briznula u plač tijekom koncerta, razlog je jako tužan: 14 godina kasnije ipak je živa i zdrava