Ana Gruica i Hrvoje Šalković na današnji su dan proslavili godišnjicu veze, a Ana je svom dragom posvetila i status na Facebooku.


Ana Gruica i Hrvoje Šalković prinovu očekuju krajem kolovoza, a na današnji su dan proslavili godišnjicu veze. Na svom je Facebook profilu lijepa Splićanka objavila dirljivu poruku i video kompilaciju njihovih fotografija.

Šalković o Ani: 'Kad sam je prvi put vidio znao sam da će mi roditi dijete!'

Vezani članci Ana Gruica Uglešić i Petra Gruica Ana Gruica pozirala s 14 godina mlađom sestrom u teretani, vidi se iz aviona da su naporni treninzi i znojenje imali učinka Ana Gruica - 3 Duboki dekolte i visoki prorez na haljini: Domaća glumica utreniranim tijelom ostavlja bez daha

'Preživili smo upoznavanje, igru mace i miša (točnije mace i mačora), tvoju ljetnu gripu i hitnu, koju si mi tako romatično poklonio (mislim gripu), preseljenje, moje dvije premijere , igranje četiriju različitih predstava (na 10-ak lokacija), zajednički Božić na dvije adrese, dvije plave crte na testu, vođenje Porina (uživo), upoznavanje roditelja, Tajland, Istanbul, tvoju dodjelu nagrade za krimić godine, promociju nove knjige Mis Čilea, Bog zna koliko kolumni, mojih 20-ak položenih ispita na faksu od Uskrsa, 10 - ak dana bolnice, čuvanje trudnoće do sigurne zone, PR -ovanje u Noi, nekoliko ozbiljnijih rasprava oko toga ko će vodit Niku u šetnju, par pokušaja mojih kupljenja stvari (pokušaja jer kakva je to žena koja ne kupi stvari bar par puta i kakav je to gospodin koji ne zna da žena želi da je se zaustavi), sve moje doručke, ručkove i večere, na silu kupljenih par košulja (da bar prividno izgledaš kao čovjek kojem je stalo kako izgleda)... a mislimo da živimo mirno i povučeno!!! Da se sutra rastanemo, vrijedilo je svake sekunde jer znam da će nam dijete imati fenomenalnog oca! Hvala na svemu, najljepši događaju mog života (uživaj na "tronu" još malo, jer ćeš ga uskoro dijeliti).', napisala je Ana.
 

 

365 dana ( a nije Bandićeva stranka) nakon... Preživili smo upoznavanje, igru mace i miša (točnije mace i mačora),...

Posted by Ana Gruica on Wednesday, July 15, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook