Splitska glumica Ana Gruica uživa u ljubavi s novim odabranikom

Galerija


Splitska glumica uživa u ljubavi s novim odabranikom.

Vezani članci Ana Gruica - 1 Splitska glumica otkrila svoj politički odabir, pa se suočila s neugodnim komentarima, a neki su je i otpratili Ana Gruica Uglešić (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Udala se u tajnosti: Ana Gruica prvi put progovorila o detaljima vjenčanja!

Splićanka Ana Gruica sreću je nakon bračnog brodoloma s piscem Hrvojem Šalkovićem pronašla sa sugrađanom, uglednim psihijatrom Boranom Uglešićem.

Ana Gruica (Foto: Instagram)
Gruica Šalković (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

U splitskim se krugovima šuška kako je on zbog nje ostavio dugogodišnju partnericu s kojom je dijelio stan, a koliko par uživa u ljubavi, govore romantične fotografije koje glumica često objavljuje na svojim društvenim profilima.

 

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on

No ovoga puta Ana je iznenadila te nije spremno pozirala sa svojim odabranikom, već njegovom majkom te je ukratko opisala u kakvim su odnosima.

 

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on

"Two of us. (The Beatles) #snajka #sveki Kaže ona da napišem: 'Neraskidivo prijateljstvo'. I ja napisala", stoji ispod fotografije koju je Ana popratila i heštegom #onobitno. "Moje", napisao im je Boran u komentarima s emotikonima srca.

 

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on

Iako se često kaže kako se snahe i svekrve slažu kao psi i mačke, čini se kako to nikako nije slučaj kod Ane koja je nakon te fotografije objavila još nekoliko s dečkom, i to sa Prokurativa, gdje je pažnju plijenila u kratkoj, zlatnoj haljinici domaćeg modnog dvojca ELFS.