Splitska glumica Ana Gruica uživa u ljubavi s novim odabranikom

Galerija


Splitska glumica uživa u ljubavi s novim odabranikom.

Vezani članci Policija, ilustracija Pljačke se samo nižu: Iz pošte u Splitu uz prijetnju pištoljem ukraden novac Ana Gruica (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Noga koja je provirivala kroz haljinu osigurala je Ani Gruici baš sve poglede na kazališnoj premijeri

Splićanka Ana Gruica sreću je nakon bračnog brodoloma s piscem Hrvojem Šalkovićem pronašla sa sugrađanom, uglednim psihijatrom Boranom Uglešićem.

Ana Gruica (Foto: Instagram)
Gruica Šalković (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

U splitskim se krugovima šuška kako je on zbog nje ostavio dugogodišnju partnericu s kojom je dijelio stan, a koliko par uživa u ljubavi, govore romantične fotografije koje glumica često objavljuje na svojim društvenim profilima.

 

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on

No ovoga puta Ana je iznenadila te nije spremno pozirala sa svojim odabranikom, već njegovom majkom te je ukratko opisala u kakvim su odnosima.

 

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on

"Two of us. (The Beatles) #snajka #sveki Kaže ona da napišem: 'Neraskidivo prijateljstvo'. I ja napisala", stoji ispod fotografije koju je Ana popratila i heštegom #onobitno. "Moje", napisao im je Boran u komentarima s emotikonima srca.

 

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on

Iako se često kaže kako se snahe i svekrve slažu kao psi i mačke, čini se kako to nikako nije slučaj kod Ane koja je nakon te fotografije objavila još nekoliko s dečkom, i to sa Prokurativa, gdje je pažnju plijenila u kratkoj, zlatnoj haljinici domaćeg modnog dvojca ELFS.