Ana de Armas glumi u najnovijem Netflixovu filmu, a u privatnom životu ne odvaja se od glumca Bena Afflecka.

Galerija


Glumica Ana de Armas gotovo je neprepoznatljiva u najnovijem filmu Netflixove produkcije "Sergio", u kojem glumi uz zvijezdu serije "Narcos" Wagnera Mouru. Kubanska glumica za potrebe filma obojla je kosu u plavo, a na društvenim mrežama objavila je i fotografije transformacije.

Vezani članci Ben Affleck i Ana de Armas Tjednima ih prate paparazzi, a sada su objavili svoju prvu zajedničku fotografiju na Instagramu Ben Affleck Glumac kao zaljubljeni tinejdžer: Mlađahnu curu stalno ljubaka i šapuće joj, a već je želi upoznati i s djecom

Nakon što je film "Sergio" objavljen, publika je primijetila i kako je glumica pokazala puno više od očekivanog. Snimila je nekoliko seksi scena u kojima je potpuno gola, a pokazala je svoju zavidnu figuru.

Seksi scene u privatnoj atmosferi posljednjih tjedana ima priliku uživo gledati samo Ben Affleck. Slavni glumac ne odvaja se od svoje lijepe djevojke, a ne srame se svoju ljubav pokazati ni paparazzima koji ih u posljednje vrijeme prate u stopu.

Oskarovac Ben Affleck (47) s 31-godišnjom glumicom redovito se šeta po Los Angelesu i za vrijeme samoizolacije. Upoznali su se i zbližili na snimanju erotskog trilera "Deep Water", u kojem tumače par. Ben je toliko očaran Anom da je želi upoznati i s djecom koju ima s bivšom suprugom Jennifer Garner, no Garner ga je zamolila da ipak još pričeka s time.

Najmlađu milijarderku teško je prepoznati: Ovako izgleda sa šminkom, a karantena je otkrila pravo lice