Život joj se pretvorio u pakao nakon što je sa 17 godina ostala u drugom stanju.


Iako je danas jedna od najcjenjenijih glazbenica u regiji pjevačica Ana Bekuta iza sebe ima traumatičnu prošlost. Nakon 40 godina skrivanja, pjevačica je po prvi puta iskreno progovorila o paklu koji je proživljavala nakon što je sa 17 godina ostala u drugom stanju. Njezin sin Igor Polić zbog pritiska okoline odvojen je od majke i poslan u dom za nezbrinutu djecu.

 "Željela sam roditi dijete. Istina, nanijela sam bol svojim roditeljima, osramotila sam ih. Zato je Igor osam mjeseci bio u domu da bi se klima u mom selu dovela u normalno stanje i da bi prestale sve te priče. Pritisak okoline bio je toliko jak i bespogovoran da se moj mali sin morao skloniti s očiju bezgrešnih", otkrila je pjevačica.

Ana Bekuta (FOTO: Instagram)

Iz mladenačke ljubavi s Aleksandrom Savićem nastao je Igor zbog kojeg su pjevačicu, kako kaže, smatrali nečasnom. "Da sam se rodila koje desetljeće ranije, možda bi me spalili kao vješticu. Smatrali su me glupačom jer 'to' nisam na vrijeme ubila. Ili sakrila i ostavila u bolnici", kazala je Bekuta koja ni danas nije lako govoriti o tome.

Svakog vikenda pjevačica je odlazila u dom kako bi vidjela sina. "Agonija je trajala nekoliko mjeseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo", prisjetila se Ana magazin Star. Srećom njezina tužna priča naposljetku je ipak dobila sretan kraj, a danas je Ana osim majke i ponosna baka Igorove djece. 

Ana Bekuta (FOTO: Instagram)