Borba protiv kilograma

PODVRGNULA SE OPERACIJI Riješila se viška i postala neprepoznatljiva

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon višegodišnjeg razmišljanja glumica je odlučila otići 'pod nož'.

Ana Begić Tahiri godinama je muku mučila s viškom kilograma. U posljednje vrijeme glumica ponosno pokazuje svoju liniju u pripijenoj odjeći, a sada je i konačno otkrila tajnu koja leži iza nove besprijekorne linije.

Pogledaj i ovo In Magazin: Elfs - 2 ''jako je dobro, sjajno je'' Modni spektakl nije propustila ni Milanka Opačić, evo što kaže o životu nakon politike i gdje sada radi!

Naime, glumica se podvrgnula zahvatu abdominoplastike, odnosno odstranjivanju viška kože na području trbuha te ultrazvučne liposukcije. "O toj sam operaciji razmišljala pet godina, odnosno otkako mi se nakon trudnoće koža opustila", priznala je glumica za Story.

Od operacije se oporavljala dva i po tjedna, a danas ne žali ni sekunde nakon što se pogleda u ogledalo. "Bila je to unutarnja borba i samim time moje je zadovoljstvo veliko, što je ipak najvažnije", zaključila je glumica, inače ponosna majka petogodišnje djevojčice Lane. 

 

#Repost @robertseverdesign with @repostapp ・・・ HOT nasa obozavana @begictahiri ovako je isfurala svoju oversized čupavu dolcevitu iz kolekcije •MARTINA • love u babe#robertseverdesign #inspiration #actress #pretaporter #sexychic #chic #croatia #zagreb

A photo posted by Ana Begic Tahiri (@begictahiri) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene