Nakon višegodišnjeg razmišljanja glumica je odlučila otići 'pod nož'.


Ana Begić Tahiri godinama je muku mučila s viškom kilograma. U posljednje vrijeme glumica ponosno pokazuje svoju liniju u pripijenoj odjeći, a sada je i konačno otkrila tajnu koja leži iza nove besprijekorne linije.

Vezani članci Ana Begić Tahiri Zvijezda serije ''Dar Mar'' progovorila o roditeljstvu u uvjetima pandemije, a i planovima za blagdane Ana Begić Tahiri - 4 Ana Begić Tahiri u kaputima iza kojih stoji priča o istinskoj hrvatskoj kvaliteti koja je uvijek prisutna

Naime, glumica se podvrgnula zahvatu abdominoplastike, odnosno odstranjivanju viška kože na području trbuha te ultrazvučne liposukcije. "O toj sam operaciji razmišljala pet godina, odnosno otkako mi se nakon trudnoće koža opustila", priznala je glumica za Story.

Od operacije se oporavljala dva i po tjedna, a danas ne žali ni sekunde nakon što se pogleda u ogledalo. "Bila je to unutarnja borba i samim time moje je zadovoljstvo veliko, što je ipak najvažnije", zaključila je glumica, inače ponosna majka petogodišnje djevojčice Lane.