Ana Begić Tahiri u ulozi modela za nakit jedne popularne zlatarne koja je predstavila novu kolekciju.

Galerija


Glumica Ana Begić Tahiri poznata je kao velika ljubiteljica nakita pa joj je uloga modela u novoj kampanji jedne zlatarne savršeno sjela.

Vezani članci Antonija Šola Domaće zvijezde o izlascima u Saloon: "Bila sam dežurna, velika čagerica, otvarala sam i zatvarala klub" Domaće glumice zabljesnule poput pravih modela na snimanju blagdanske kampanje (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Estetskih zahvata više je no ikad: Domaće glumice otkrile stavljaju li botoks i filere

Riječ je o elegantnom, jedinstvenom i bezvremenskom, lijepom komadu nakita kao nesumnjivo jednom od najefektnijih modnih dodataka. Pravilno je odabran, u trenu je podigao Aninu odjevnu kombinaciju dajući joj onaj posebni, final touch.

Kako se moda ponavlja u cikličkim krugovima, tako je ove godine u fokus opet došao personalizirani nakit. Svi se zasigurno sjećaju kultne ogrlice koju je chic glavna protagonistica Carrie Bradshaw proslavila u megapopularnoj seriji "Seks i grad". Iz epizode u epizodu, super stylish Carrie nije skidala svoju obožavanu ogrlicu s imenom, postavši tako svojevrsnim simbolom serije koja je obilježila brojne generacije pripadnica ljepšeg spola diljem svijeta.

Ana je kao majka odlučila svoj Aurum prsten ukrasiti s imenima djece, čime je dobila trajnu uspomenu i najljepši modni dodatak s posebnim značenjem.

Keba napokon progovorio o odnosu Severine i Igora, nije bio nimalo raspoložen: ''Odrasli su ljudi''