Sve zgodnija!

Naša prekrasna glumica u kratkom topiću pokazala je svoje isklesane trbušne mišiće

Ana Begić Tahiri Ana Begić Tahiri Tomislav Miletic 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Begić Tahiri Ana Begić Tahiri Ana Begić Tahiri u emisiji Zdravlje na kvadrat - 5 Ana Begić Tahiri u emisiji Zdravlje na kvadrat - 6 Ana Begić Tahiri u emisiji Zdravlje na kvadrat - 2 Ana Begić Tahiri u emisiji Zdravlje na kvadrat - 3 Ana Begić Tahiri u emisiji Zdravlje na kvadrat - 4 Ana Begić Tahiri u emisiji Zdravlje na kvadrat - 1 Ana Begić Tahiri Ana Begić Tahiri +3 Ana Begić Tahiri - 1 Galerija

Ana Begić Tahiri prisustvovala je modnoj reviji dizajnera Roberta Severa u Zagrebu, a u kratkom topiću svu pažnju usmjerila je na svoj utegnuti trbuh.

Glumica Ana Begić Tahiri jedna je od mnogih koja se našla u redovima modne revije "Forever...I love you", dizajnera Roberta Severa.

Pogledaj i ovo In Magazin: Elfs - 2 ''jako je dobro, sjajno je'' Modni spektakl nije propustila ni Milanka Opačić, evo što kaže o životu nakon politike i gdje sada radi!

Ana je pozirala u kratkom crop topu koji je svu pažnju usmjerio na njezin isklesani trbuh, a nezamijećeno nije mogla proći ni njezina raskošna crna bundica s kojom se zaogrnula. Cijeli stajling ukrasila je kožnim širokim hlačama na koje je kombinirala crni remen sa zlatnim detaljem te crne štikle.

Ozbiljan izraz lica, zalizana niska punđa i rozi ruž na usnama dodatno su podignuli "All black" kombinaciju.

Ana u posljednje vrijeme ne prestaje oduševljavati pratitelje na Instagramu svojim izgledom i mnogi se slažu da nikad nije izgledala bolje. U životu joj je najveća podrška njezina obitelj, a istaknula je kako su joj suprug i kći u isto vrijeme najbolji i najgori kritičari.

Nedavno je objavila fotografiju na kojoj leži i ispija kavu te dodala: "Zna se tko nije spreman za školu".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Begic Tahiri (@anabegictahiri)

Njezini pratitelji suosjećali su se s njom u komentarima: 

"Uff", "Znam kako ti je", "Tako i ja", "Definitivno", "Bit će bolje".

  1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Bridget Fonda Bridget Fonda +0 Bridget Fonda Nekad i sad Pamtimo je kao vitku plavokosu ljepoticu i veliku zvijezdu, a danas ne nalikuje na sebe i skriva se od javnosti

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 1 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 2 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 3 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 5 +21 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 6 Celebrity Dramatičan trenutak tijekom bdjenja za kraljicu Elizabetu, bolnu tišinu prekinulo je komešanje, ali prisutni su brzo pohrlili u pomoć

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene