Radi se o plavokosoj Amy Schumer koja je postala majka na isti dan kad i Meghan Markle.

Galerija


Glumica i komičarka nedavno je po prvi put postala majka.

Vezani članci Meghan Markle Meghan koristi poseban naziv za kraljevsku obitelj, sugerira njezinu tamnu stranu, a mnogi ne vjeruju tko ga je prvi smislio Meghan Markle Pogledajte fotografije Meghan Markle iz prošlosti, puno se promijenila otkako je upoznala princa Harryja!

Radi se o plavokosoj Amy Schumer koja je postala majka na isti dan kad i Meghan Markle. Sretne vijesti komičarka je podijelila na Instagramu, a otkad se bebica rodila, Amy ne prestaje objavljivati "roditeljske" fotografije.

Podsjetimo, komičarka je sina Genea Attella dobila sa suprugom, kuharom Chrisom Fischerom za kojeg se udala u veljači 2018. godine, svega 4 dana nakon što je javno potvrdila njihovu vezu. Većina njezinih obožavatelja nije niti znala da ima novog dečka, jer je do svibnja 2017. godine bila u vezi s dizajnerom namještaja Benom Hanischem.

Kasnije se saznalo kako je s Chrisom prohodala u rujnu iste godine, a par je upoznala njegova sestra koja je bila Amyna asistentica.

I dok se Meghan sa svojim sinčićem pojavila u javnosti dva dana nakon poroda sređena od glave do pete, Amy je ostala svoja te odlučila pokazati kako izgleda realno stanje stvari nekoliko dana nakon poroda. Tako je uvijek brutalno iskrena komičarka objavila fotografiju na kojoj raščupana i bez trunke šminke sjedi na bolničkoj WC-školjci u širokoj spavaćici spojena na infuziju i to sve u 1 ujutro.

Također, po njezinom izrazu lica jasno je kako nije naspavana i tako dobre volje kao ostale slavne mame koje se već godinama trude pokazati kako su prvi dani majčinstva glamurozni, a da ne spominjemo činjenicu da nekoliko tjedana nakon poroda ponosno pokazuju besprijekorne linije na društvenim mrežama.

Amy je ovom fotografijom još jednom oduševila ne samo vjerne obožavatelje, nego i žene diljem svijeta koje su joj se u komentarima zahvalile na činjenici da ima hrabrosti pokazati kako to doista izgleda u stvarnosti. "Da, to tako izgleda, pokaži svima pravu sliku", samo je jedan od komentara pored fotografije.

Glumica je i tijekom trudnoće bila iskrena o mučninama te odlascima u bolnicu na infuziju, a iako je bila poslovno aktivna gotovo do samog kraja, jednom je prilikom objavila i video na kojem povraća prije izlaska na pozornicu.

No javnost ju voli upravo zbog toga što ne uljepšava stvari koje su savim normalne i prirodne. 

Stigla je u Cannes očarati prisutne svojom pojavom, no svi govore samo o njezinu čudnom licu