Tužna sudbina

Život zvijezde Merlose Placea zbog tragične nesreće 2010. je krenuo nizbrdo, taj događaj iz prošlosti i dalje je prati

Amy Rose Locane Amy Rose Locane Screenshot 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Amy Rose Locane Galerija

Amy Rose Locane publici je najpoznatija po ulozi u filmu ''Cry-Baby'' iz 1990. godine gdje je glumila s Johnnyjem Deppom, a mnogi je pamte i po seriji Melrose Place.

Amy Rose Locane američka je glumica i televizijska voditeljica, a njezin put do zvijezda započeo je dok je bila još dijete. S 12 godina glumila je u više od 60 reklama, a plavokosa ljepotica tada je postala i stalni dio postave u humorističnoj seriji ''Spencer'' iz 1984. godine.

Najviše se pamti njezina glavna uloga iz 1990. zajedno s Johnnyjem Deppom u ''Cry-Baby'' i pojavljivanje u ''Melroseu''.

Bivša se glumica povukla iz industrije nakon što se zaručila s biznismenom Markom Bovenizerom s kojim ima dvije kćeri, 15-godišnju Paige i 13-godišnju Avery.

A njezin život krenuo je nizbrdo 2010. godine kad je sudjelovala u prometnoj nesreći sa smrtnim posljedicama.

Žalbeni sud u državi Garden State odbacio je argumente Amy Locane u presudi objavljenoj u utorak.

50-godišnja Locane je prethodno odslužila tri godine zatvora nakon što je osuđena za ubojstvo iz nehaja zbog nesreće u kojoj je ubijena 60-godišnja Helene Seeman i teško ozlijeđen Seemanin muž, Fred 2010. godine.

Majka dvoje djece puštena je 2015., ali je kazna kasnije proglašena preblagom i 2020. ponovno je osuđena na osam godina zatvora. Uz prethodno odsluženo vrijeme i dobro ponašanje, bit će puštena u prosincu 2024.

Iako Locane nije optužena za vožnju u pijanom stanju, državni stručnjak je posvjedočio da je njezina razina alkohola u krvi bila tri puta veća od zakonske granice i da je vozila brže od ograničenja u vrijeme nesreće u Montgomery Townshipu.

Glumica je osuđena četiri puta nakon što su žalbeni sudovi presudili da su prve dvije kazne bile preblage, a treća nije ispravno slijedila smjernice koje je postavila u ranija presuda.

Smrtonosna nesreća dogodila se 27. lipnja 2010. kada se njujorški odvjetnik Fred Seeman vozio kući sa suprugom Helene nakon vikenda.

Locane, koja je vozila preko dopuštene brzine, zabila se u suvozačku stranu automobila Seemanovih dok su izlazili na prilaz usmrtivši Helene pri udaru.

Prema riječima svjedoka, Locane je te noći popila nekoliko pića prije nego što je sjela za volan.

Glumica koja je uhićena na mjestu događaja kasnije je tvrdila da joj je treći vozač, u čiji je automobil Locane nekoliko minuta ranije naletjela na semaforu, odvratio pozornost trubeći i jureći za njom.

Locane nije optužena za vožnju u pijanom stanju, ali državni stručnjak je posvjedočio da je njezina razina alkohola u krvi vjerojatno bila tri puta veća od zakonske granice.

Locane je prvotno je osuđena po nekoliko točaka, uključujući ubojstvo iz nehaja i suočila se s rasponom kazne od pet do 10 godina.

Država je prvotno tražila sedam godina zatvora, ali ju je prvostupanjski sudac 2013. osudio na tri godine. Žalbeni sud je presudio da je pogrešno primijenio zakon, no isti sudac joj je prilikom ponovnog izricanja kazne odbio dati dodatno vrijeme.

2019. drugi sudac ju je osudio na pet godina, ali je žalbeni sud presudio da nije slijedio smjernice koje je postavio i naložio još jednu kaznu.

Melroseina majka, Helen Locane, čak je pokrenula i peticiju za žalbu na četvrtu presudu guverneru New Jerseyja Philu Murphyju koja je dobila više od 6500 potpisa.

''Učinila je sve što je zakon zahtijevao, uključujući odsluženje tri godine zatvora i dvije na uvjetnoj slobodi', napisala je Helen Locance.

''U Amynu slučaju to je bilo dovoljno da preokrene Amyin život. Ona je trijezna već 11 godina, prihvaća novu vjeru i pridonosi većem dobru kroz služenje.''

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac - 2 Nataša Bekvalac - 8 Nataša Bekvalac - 4 Nataša Bekvalac - 3 +5 Nataša Bekvalac - 7 Celebrity Srpska Barbie razbacala se u haljini iz koje je sve ispadalo, a fotke su dokaz i da je stvarnost ipak drugačija od Instagrama

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jake Bongiovi - 4 Jake Bongiovi - 2 Jake Bongiovi - 3 +0 Jake Bongiovi - 1 Celebrity Sin miljenika žena odrastao je u njegovu kopiju, a pogledajte zašto kažu da će biti još veći šarmer od njega

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene