Slavna glumica

Tko bi ovo još napravio? Ostavila cijeli zrakoplov bez riječi!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumica Amy Adams pokazala je kako je jaka na djelima, ne samo na riječima...

Holivudske zvijezde rijetko u medijima završe zbog svojih dobrih djela, no upravo se to dogodilo mladoj glumici Amy Adams.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Napokon se izjasnio Prozvali su ga licemjerom i snobom, a sada je nakon žestokih kritika podijelio svoju stranu priče

Amy je, naime, prilikom leta iz Detroita za Los Angeles, na kojem je bila bukirana u prvoj klasi, prepustila svoje mjesto vojniku.

Ovi potezi slavnih osoba izmamit će vam suzu na lice!

Iako Amy nije htjela privlačiti pažnju, uočila ju je novinarka sportske televizije ESPN Jemele Hill, koja je sjedila nekoliko redova ispred nje u ekonomskoj klasi, prenosi TMZ.

Hill je vidjela kako je Adams gledala vojnika pri ulasku u avion, a potom pozvala stjuardesu. U roku par minuta glumice nije bilo, a vojnik je sjedio na njezinom mjestu.

Amy je na kraju završila u ekonomskoj klasi što je posebno razveselilo njezinu obožavateljicu koja je na Instagramu podijelila fotografiju.

'Ovo možda nije najbolja slika mene, no upravo sam na letu do Los Angelesa upoznala Amy Adams, ovo je moj trenutak slave!', napisala je. 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene