Ima i sjajan savjet

'Doživjela sam slom kada sam navršila 40 godina'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Godine nikome ne padaju olako, a posebno se to odnosi na glumice u Hollywoodu.

Glumica Amy Adams priznala je kako je skoro dobila živčani slom kada je navršila 40. godina. I ako je glumica s današnje A liste, ima uspješnu karijeru i filmski hit za hitom, zvijezda 'Američkih varalica' malo je ostala iznenađena vlastitom okruglom brojkom.

Pogledaj i ovo showbuzz Smotana kućanica U mikrovalnu stavila metal i... BUM!

LACMA svečana večera - Prilika za seksi toalete slavnih zvijezda

'Malo sam se začudila, imam 40 godina i još uvijek mi je stalo što ljudi misle o meni. Ne perem sama svoje rublje, nisam samostalna i potpuno odrasla... mislila sam da ću neke stvari već naučiti kada dođem u ovo doba. Samo sam mislila kako ću sada biti sve starija i izgubit ću dio svoje vitalnosti. Nekako sam bila razočarana sama sobom. Baš sam se loše osjećala', priznala je Amy u intervjuu za Vogue.

No Amy nema nikakvog razloga za brigu jer i dalje izgleda sjajno. U 13 godina je dugoj vezi s Darrenom Le Gallom, a zajedno imaju i kćer Avianu Olea koju je Amy rodila prije četiri godine. Ima i dobar savjet kada je pod stresom.

'Svaki put kad sam nervozna samo si kažem. Živi i voli. Samo osjeti ljubav. To je ono što nam naučila nakon sloma i spoznaje da imam 40 godina. Bila sam u strahu, no sada više nisam', kaže Amy koju ćemo gledati u novom filmu Tim Burtona 'Big Eyes'.


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene