Manekenka je danas posjetila Roditeljsku kuću te odlučila dati svoj doprinos udruzi "Srce" za djecu koja boluju od raka.

Galerija


Amra Silajdžić Džeko donirala je danas svoju kosu koja će biti iskorištena za izradu perika namijenjenih oboljeloj djeci. Lijepa manekenka posjetila je danas Roditeljsku kuću te je odlučila dati doprinos udruzi Srce za djecu koja boluju od raka. Dugo je njegovala Amra svoju dugu kosu kako bi je mogla pokloniti oboljeloj djeci. Kosu je ošišala u Roditeljskoj kući, što se moglo pratiti u prijenosu uživo na Instagramu. Poslala je, osim toga, emotivne poruke te pozvala sve ljude da pomognu onima kojima je najpotrebnije.

Vezani članci Amra i Edin Džeko Lijepa supruga Edina Džeke otkrila što s nogometašem radi dok su u karanteni, ne gube vrijeme opuštanjem Amra Silajdžić (Foto: Press SFF) Samozatajna Amra: Supruga nogometaša Edina Džeke jučer je očarala Sarajevo ljepotom i elegancijom

"Pozivam sve ljude koji su u mogućnosti donirati kosu da učine isto. Drago mi je što sam ovo napravila. Imala sam tremu i emotivna sam, nitko ne može razumijeti djecu i roditelje koji prolaze teške trenutke. Nismo svjesni što imamo kada smo zdravi. Zdravlje i vrijeme provedeno s najmilijima je najvažnije. Trebamo se vratiti sebi i usrećiti druge ljude. Nismo ni svjesni koliko svatko od nas može napraviti za druge. Zahvalna sam što sam dio ove priče. Edin i ja ćemo se truditi da pomažemo drugima koliko možemo", rekla je Silajdžić. Od ganuća nije mogla sakriti suze. Njeni brojni obožavatelji javljali su se tijekom livea te su pozdravili njenu odluku.

Amra Silajdžić Džeko (FOTO: Instagram)
Amra Silajdžić (Foto: Instagram) Foto: Instagram