Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Više je priča o privatnom životu Philipa Seymoura Hoffmana izašlo na vidjelo u zadnjih nekoliko dana nakon njegove smrti, nego tijekom cijele glumčeve karijere.


Najnovija priča koja se veže uz ime preminulog glumca Philipa Seymoura Hoffmana jest ona o 50 milijuna dolara odštete za klevetu.

Prije smrti 1200 dolara u vrećici odnio dvojici muškaraca - 'Bio je uznemiren i znojan'

Vezani članci Slika nije dostupna Imate priliku živjeti u stanu preminulog glumca! Slika nije dostupna Napokon otkriven i pravi razlog smrti slavnog glumca

Naime, Hoffmanov prijatelj David Bar Katz, koji je pronašao glumca mrtvog u njegovom stanu, tužio je izdavača National Enquirera, American Media Inc., zbog objavljene priče u kojoj tvrdi da su njih dvojica bili ljubavnici, da je Katz svjedočio Hoffmanovoj ovisnosti o kokainu te da su bili zajedno noć prije smrti.

No, to nije sve. Priča se navodno referira na intervju koji je Katz dao jednom američkom tabloidu. U sudskim dokumentima Katzov odvjetnik navodi kako je objavljena priča 'potpuna izmišljotina.'

'Nije bilo nikakvog intervjua. Katz nikada nije nikome iz Enquirera govorio o Hoffmanu, a oni nikada nisu bili ljubavnici. Katz nije vidio Hoffmana noć prije njegove smrti ili u bilo koje drugo vrijeme te ga nikada nije vidio da koristi heroin ili kokain', stoji u dokumentima.

Katz traži 5 milijuna dolara za stvarnu štetu te 45 milijuna dolara za kaznenu štetu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook