Jennifer Lopez, Katy Perry, Hulk Hogan, Dennis Rodman (FOTO: Getty)
Jennifer Lopez, Katy Perry, Hulk Hogan, Dennis Rodman (FOTO: Getty)

Mnogi glazbenici nastupaju za Hillary, no i Trump iza sebe ima poznata lica.


Veliki broj američkih zvijezda poput Beyonce, Jay Z-a ili Stevieja Wondera odlučilo je svojim nastupima dati podršku demokratskoj kandidatkinji za predsjednicu Hillary Clinton.

Clinton se tijekom svoje kampanje oslanjala na popularnost svojih kolega političara poput senatora Elizabeth Warren i Bernieja Sandersa, supruga i bivšeg predsjednika Billa Clintona, kao i na predsjednika Baracka Obamu i prvu damu Michelle Obamu.

U posljednjim danima kampanje u njezinu borbu za Bijelu kuću uključit će se i mnoge glazbene zvijezde koje će održati seriju koncerata s porukom "Izađi i glasaj".

Gotovo svi glazbeni događaji održat će se u saveznim državama ključnima za pobjedu. Koncerti će poslužiti kako bi se privukli mlađi glasači, te Afroamerikanci, ključne demografske skupine potrebne Clinton za pobjedu.

U petak je u Clevelandu nastupio Jay Z, a gošća iznenađenja bila je njegova supruga Beyonce.

Stevie Wonder i Katy Perry nastupit će u subotu u Philadelphiji, a Jon Bon Jovi na Floridi, te u Sjevernoj Karolini u nedjelju.

Svojim koncertima Clinton će podržati i indie rock sastav The National, folk pjevač James Taylor, a svoju podršku već su dali Jennifer Lopez, John Legend, Paul Simon, Carole King, Alicia Keys, Paul McCartney i Lenny Kravitz.

Velik broj zvijezda podržava i republikanskog kandidata Donalda Trumpa, a među njima su najistaknutiji Hulk Hogan, Dennis Rodman, Mike Tyson, Jon Voight i Kid Rock, objavio je ovog tjedna CBS News. (Hina)

Jennifer Lopez, Katy Perry, Hulk Hogan, Dennis Rodman (FOTO: Getty)