Slavne face nas vole

Jedan od najpopularnijih bendova na svijetu posjetio Hvar na jedan dan te nahvalio Hrvatsku na Instagramu

Ryan Tedder (Foto: Instagram) Ryan Tedder (Foto: Instagram) Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Tedder (Foto: Instagram) One Republic (Foto: Instagram) Ryan Tedder (Foto: Instagram) Ryan Tedder (Foto: Instagram) One Republic (Foto: Instagram) One Republic (Foto: Instagram) One Republic (Foto: Instagram) One Republic (Foto: Instagram) One Republic (Foto: Instagram) One Republic (Foto: Instagram) +3 One Republic (Foto: Instagram) Galerija

OneRepublic je američki pop rock sastav osnovan 2002. godine u Coloradu.

Hrvatska je ove godine vrlo popularna destinacija među svjetski poznatim facama.

Pogledaj i ovo Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Napokon uhvaćene! Jahtu zamijenile noćnim klubovima: Izazovne Stalloneove kćeri prošetale Hvarom i mamile poglede

Iako svjetske zvijezde već godinama dolaze u Lijepu našu na ljetni odmor, ovo ljeto nikada nije bilo popularnije po tom pitanju. Tako su dosad našom obalom i otocima prošetali i plovili poznati umirovljeni nogometaš Luis Figo, top model Naomi Campbell, latino pjevač Maluma, a navodno i slavni bračni par Beckham sa svoje četvero djece.

U Istri je nedavno nastupila i slavna pjevačica Rita Ora, a za Hrvatsku je imala samo riječi hvale, posebno za hranu i vino.

 

A post shared by onerepublic (@onerepublic) on

A čini se kako su prirodne, ali i kulinarske ljepote naše zemlje osvojile i jedan od najpopularnijih američkih bendova, slavni OneRepublic koji je na jedan dan iz susjedne Italije svratio na najsunčaniji hrvatski otok - Hvar.

One Republic (Foto: Instagram) One Republic (Foto: Instagram) Foto: Instagram

O ljepotama Hvara na svom je Instagramu obožavatelje detaljno izvještavao pjevač benda Ryan Tedder, a Hrvatsku je nazvao "prekrasnom" te je na kraju obećao da će se zasigurno vratiti.

One Republic (Foto: Instagram) One Republic (Foto: Instagram) Foto: Instagram

One Republic (Foto: Instagram) One Republic (Foto: Instagram) Foto: Instagram

I dok je u Rimu bend nastupao, u Hrvatskoj se samo kratko odmarao, no nadamo se kako ćemo ih uskoro čuti i ovdje. Možda već sljedećeg ljeta na nekoj od morskih lokacija, jer bend je već jutros objavio kako se nalazi u Münchenu.

 

A post shared by R Y A N T E D D E R (@ryantedder) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene