Amelia Gray Hamlin snimljena je u Zapadnom Hollywoodu nakon sata pilatesa u kratkom topiću i uskim tajicama.

Galerija


Kći zvijezde sapunica Lisse Rinne, 19-godišnja Amelia Gray Hamlin javnosti je postala posebno zanimljiva otkako se doznalo da ljubi 18 godina starijeg zavodnika Scotta Disicka.

Vezani članci Amelia Gray Hamlin Mlađahna ljepotica ne obazire se na komentare na svoju vezu sa starijim, a to je dokazala i serijom izazovnih fotki Delilah Belle Hamlin - 3 Kći svima poznate glumice masku nije zaboravila, ali je grudnjak ovoga puta ostavila kod kuće

I dok joj mama nikako ne može prihvatiti njezinu vezu s ocem djece Kourtney Kardashian, kojega je u teaseru za novu sezonu realityja "Real Housewives of Beverly Hills" nazvala prestarim, Amelia se ne obazire na njezino mišljenje i koristi svoju novostečenu slavu kako bi se probila u manekenskom svijetu.

Čak i kada nije u pratnji svojeg starijeg dečka, mlada manekenka pravi je mamac za poglede i paparazze, koji je u posljednje vrijeme prate u stopu.

Tako su je ovoga tjedna snimili nakon sata pilatesa u Zapadnom Hollywoodu u pripijenom sportskom izdanju u kojem je malo toga prepustila mašti.

Amelia je prošetala u maslinastozelenom kompletu s kratkim topićem i uskim tajicama koji su se stopili s njezinom kožom i naglasili sve njezine atribute, a dojam nisu uspjele pokvariti ni bijele sportske čarape koje je iskombinirala s natikačama.

Da redovito trenira, jasno se vidi na njezinim isklesanim trbušnjacima, a još bolji pogled na njih nedavno je pružila na svojem Instagramu kada je objavila seriju fotki na kojima pozira u badiću.

Za njezinu vezu s Disickom doznalo se u listopadu prošle godine, a par je u posljednje vrijeme nerazdvojan. Amelia navodno odobrava i njegov prisni odnos s Kardashiankom s kojom ima sinove Masona i Reigna te kćer Penelope, što nije bio slučaj s njegovom bivšom Sophijom Richie (22), koju je zbog toga i ostavio.

Jennifer Aniston će u 53. godini postati majka prvi put? Želja će joj se brzo ostvariti, a sretnu vijest već je podijelila s najbližima

U 54. izgleda mlađe nego prije 10 godina! Pogledajte transformaciju zbog koje je i njegova prezgodna djevojka pala u drugi plan