istaknula sve obline

Mlađahna ljepotica ne obazire se na komentare na svoju vezu sa starijim, a to je dokazala i serijom izazovnih fotki

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Djevojka Scotta Disicka na Instagramu se pohvalila da uživa na plaži, a jednostavan badić otkrio je sve čari njezine figure.

Amelia Gray Hamlin (19) uživa koliko može i ne obazire se na komentare koji joj na svakodnevnoj bazi dolaze na račun veze sa Scottom Disickom (37). 19-godišnja manekenka je na svom Instagramu pokazala zavidnu figuru dok je pozirala na plaži, a kćer glumice Lise Rinne i Harryja Hamlina zna kako privući pažnju.

Pogledaj i ovo Amelia i Delilah Hamlin (Foto: Profimedia) kakvo tijelo! Slavnu mamu brine njezina veza s 18 godina starijim srcolomcem, a svi komentiraju dobre gene koje je naslijedila od nje!

Crni jednostavni badić istaknuo je svu raskoš njezinih oblina, a nakitom je upotpunila morski stil.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amelia (@ameliagray)

Posljednjih tjedana paparazzi su redovito mlađahnu Ameliju viđali u društvu njezina dečka. Ne srami se reći kako smatra da je Scott čovjek njezinih snova, i to nakon što je s njim provela tek nekoliko mjeseci. Glasine o njihovoj romansi krenule su nakon što su viđeni da zajedno odlaze na zabavu povodom Noći vještica koju je organizirala Kendall Jenner, inače njegova bivša šogorica. Scott je u dobrim odnosima s obitelji Kardashian Jenner nakon što je s Kourtney Kardashian u propalom braku dobio sina Masona i kćeri Reignu i Penelope.

Prije Amelije Scott je tri godine bio u vezi s kćeri glazbenika Lionela Richieja, 22-godišnjom manekenkom Sofijom Richie.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Mnogi se pitaju nosi li Nives Celzijus išta na novoj fotografiji koju je objavila, pozirala je u krevetu

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Bruno Petković Iva Šarić (Foto: Instagram) +0 Iva Šarić (Foto: Instagram) Celebrity Iva Šarić i Bruno Petković dobili su sina! Dugo su tajili da čekaju dijete, a sada su već otkrili i njegovo ime

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene