Amel Ćurić je upravo objavio kratki teaser videospota za svoju novu pjesmu koja nosi naziv "Niko"

Galerija


Na društvenim mrežama su posljednjih dana brojne poznate ličnosti iz svijeta glazbe, filma i sporta objavljivali kratke video uratke u kojima govore "Amel Ćurić, niko".

Vezani članci Fabijan Pavao Medvešek Njegove transformacije posebno obožava jedna osoba, a dobro mu ide i na ljubavnom planu: "Ona me vodi kroz moj život" Amel Ćurić (FOTO: PR) Novi hit Amela Ćurića: ''Ovo je jedna od njegovih najboljih pjesama do sada''

Bosansko-hercegovački pjevač Amel Ćurić, koji je 2018. godine odnjeo pobjedu u poznatom showu "Tvoje lice zvuči poznato", otkrio nam je kako su poznate ličnosti danima reklamirale njegov novi singl, a da nisu niti znale da to rade.

Naime, Amel je upravo objavio kratki teaser videospota za svoju novu pjesmu koja nosi naziv "Niko", a koja će premijerno biti predstavljena na njegovom YouTube kanalu u utorak, 5. veljače.

I neke hrvatske zvijezde, poput Andree Šušnjare, Nives Celzijus i Katarine Baban, također su sudjelovale u promociji novog singla talentiranog glazbenika koji jedva čekamo čuti u cijelosti.

Jedan od najurnebesnijih trenutaka s dodjele Oscara možemo zahvaliti slavnoj plavuši

Legendarna ljubavna priča koja je bila osuđena na propast, a završila je tragično

2017. je pokazala međunožje na Oscarima, a od tada pažnju privlači golišavim izdanjima i fotkama