Osjećala se kao ružno pače

Možete li pogoditi u koga je izrasla ova mala slatkica?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Djeco ako se osjećate kao ružno pače ne očajavajte, samo pogledajte moju fotografiju iz doba kada sam bila klinka. Za sve nas ima nade'.

Starleta Amber Rose poznata je po svojoj zanosnoj stražnjici, kratkoj kosi, burnom životu, skandalima i prepucavanju s drugom starletom Kim Kardashian.

Pogledaj i ovo Amber Rose i Alexander (Foto: Instagram) vraća se u formu Starleta s tetovažom na čelu pažnju i dalje plijeni oblinama, sad je pokazala bujni dekolte

Na Instagramu je objavila fotografiju iz doba kada je bila djevojčica i smatrala sebe ružnim pačetom. Fotografijom je željela pomoći onima koji nisu najsretniji u svjoj koži, ali neki samatraju kako ipak nije dovoljno razmislila jer je na taj način pozvala svih da se podvrgnu plastičnim operacijama zbog svake sitnice.

Guza ju je proslavila, a sad je optužuju da je koristila injekcije za povećanje

Kada pogledate kako je nekada izgledala, jasno je da je gotovo potpuno promijenila svoj izgled zahvaljujući estetskoj kirurgiji.

Starleta je uz fotografiju napisala:' 'Djeco ako se osjećate kao ružno pače ne očajavajte, samo pogledajte moju fotografiju iz doba kada sam bila klinka. Za sve nas ima nade'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene