33-godišnju glumicu Amandu Bynes uništila je ovisnost o alkoholu i drogama.

Galerija


Amanda Bynes imala je blistavu budućnost pred sobom, a onda se nešto u njoj preokrenulo.

Vezani članci Klinci bogataša Korona im nije pomutila planove, klinci bogataša i dalje se razmeću raskošnim stilom života Ivan Jakovčić na Instagramu Pršut na čelu je out? Naš poznati političar promijenio imidž i postavio novi izazov, Instagram mu pun čudnih fotografija

33-godišnju glumicu neko smo vrijeme gledali u svim teen komedijama, a plavokosa slatkica tirkiznih očiju osvajala je sladunjavim ulogama koje su odlično išle uz njezin izgled i karakter.

A onda je glumicu prije nekoliko godina slava, s kojom se očito nije znala nositi, bacila na samo dno. Šokantna ponašanja u javnosti, depresija, ovisnost o alkoholu i drogama, živčani slomovi, sve je to obilježilo njezin život posljednjih godina. Logično, Hollywood joj je brzo okrenuo leđa.

Droga i alkohol doveli su ju i do teškog psihičkog stanja bipolarnog poremećaja i šizofrenije, zbog čega je Amanda završila na psihijatriji, a u intervjuima je često otvoreno govorila o borbi s problemima. Ipak, posljednjih mjeseci glumica polako, ali sigurno priprema teren za svoj povratak.

U lipnju je diplomirala modni dizajn, a sada se vratila na Instagram te objavila 4 fotografije kojima je dokazala kako ima i novi, rokerski look. Amanda tako sada ima ružičastu kosu te piercing na septumu, zbog čega izgleda potpuno drugačije.

Prije nekoliko mjeseci posljednji se put prijavila na rehabilitaciju te se maknula s društvenih mreža nakon nekoliko javnih ispada, a dio obožavatelja smatra kako će glumica ponovno javno posrnuti.

"Sve što sam radila cijelog života kako bih uspjela, sama sam uništila", priznala je u jednom intervjuu te otkrila kako proživljava veliki stres zbog ponovnih odlazaka na audicije te pritiska medija kojima je njezin život neiscrpni izvor tema.

U manje od 24 sata Amanda je prikupila gotovo 60 tisuća sljedbenika, jer ipak postoje i oni koji ju nisu zaboravili. Ipak je ona jedna od teen zvijezda koje se neće tako lako zaboraviti.

Nadamo se da su loši dani iza nje te će društvene mreže bivša teen zvijezda odsad koristiti za promociju pozitivnih stvari.

Optužila slavnog nogometaša za silovanje, skoro ga koštala karijere, a sad je otkrivena prava istina