Lijepo ih je vidjeti

Rijetki izlasci ovog poznatog para uvijek izazovu posebnu pozornost, a ona se dodatno potrudila da se ovaj put baš o njoj priča!

Amal i George Clooney Amal i George Clooney Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Amal i George Clooney Amal i George Clooney Amal Clooney s majkom George i Amal Clooney (Foto: Getty Images) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Getty Images) Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Amal i George Clooney (Foto: Profimedia) Amal Clooney i Baria Alamuddin (Foto: Profimedia) +2 George i Amal Clooney (Foto: Getty Images) Galerija

Amal i George Clooney snimljeni su u rijetkom noćnom izlasku u Italiji.

Holivudski glumac i bivši najpoželjniji neženja George Clooney i njegova supruga Amal snimljeni su u noćnom izlasku na jezeru Como u Italiji, kamo su stigli na odmor iz snova.

Pogledaj i ovo Amal Clooney Kao opčinjen! Nikad ljepša dobro poznata odvjetnica zasjenila je nekad najpoželjnijeg frajera, pogledajte kako on pazi na nju i treperi pokraj nje!

61-godišnji George za tu je priliku odjenuo tamnoplavu košulju na kopčanje i traperice, a 44-godišnja Amal u potpunosti ga je zasjenila u minijaturnoj haljini sa šljokicama, u kojoj je pokazala vitke noge i liniju.

George i Amal vjenčali su se u povijesnoj venecijanskoj palači Ca' Farsetti u Italiji u rujnu 2014. godine samo pet mjeseci nakon zaruka, a nakon što je s godinama razvio reputaciju jednog od najpoželjnijih holivudskih neženja, njegova odluka o vjenčanju iznenadila je mnoge koji se nisu kretali u njegovu bliskom krugu prijatelja. No, on priznaje da je Amal trebalo nekoliko minuta prije nego što je prihvatila njegovu bračnu ponudu, što je pak njega iznenadilo.

"Nikada nismo razgovarali o braku dok smo bili u vezi. Pitao sam je to iz vedra neba i dugo joj trebalo da kaže 'da'. Bio sam na koljenima otprilike dvadesetak minuta, već sam joj rekao da će mi kuk iskočiti", otkrio je glumac.

Unatoč tome što je imao uspješnu karijeru dužu od dva desetljeća kada je upoznao Amal, tvrdi da je susret s njom promijenio njegovu čitavu perspektivu.

"Nema sumnje da mi je Amal u životu sve promijenila. Sve u vezi s njom postalo je beskrajno važnije od mene. A tada smo dobili i dvije malene osobe. To me jako ispunjava i postao sam nešto čemu se uopće nisam nadao", priznao je George.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 6 +20 Ella Dvornik - 1 Celebrity Ella se protekli vikend nije skidala iz bikinija koji je otkrio svaki detalj na njezinu isklesanom tijelu!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 +22 Lidija Bačić - 3 Celebrity Lidija Bačić pozirala u kadi pa otkrila da na sebi nosi samo ruž za usne, fanovi u ekstazi: ''Blago onom tko te ima...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene