Trbuščić na vidiku

Šuškalo se da on ima vanbračno dijete i da se rastaju, a sada im stižu još jedni blizanci?

George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Amal i George Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Getty Images) George Clooney, Amal Clooney (Foto: AFP) +0 Amal i George Clooney (Foto: AFP) Galerija

Par tjedana nakon što se šuškalo o njihovom razvodu, slvni par Amal i George Clooney navodno očekuju blizance.

Amal i George Clooney već godinama su jedan od najšamantnijih parova Hollywooda, a svijet se šokirao kada se prije par tjedana pročulo da slavni glumac i lijepa odvjetnica prolaze kroz veliku bračnu krizu i navodno razmišljaju o rastavi. 

Pogledaj i ovo Marion Cotillard i Brad Pitt (Foto: Profimedia) Sjećate se? Holivudski skandal bez premca: On se razvodio, a za sve je bila kriva udana francuska zavodnica?

Naime, krajem prošlog mjeseca tabloidi su se raspisali o Georgeovom djetetu iz veze sa Stacy Keibler s kojom je u vezi bio prije no što je upoznao Amal. Navodno je holivudski šarmer Stacy napravio dijete, sada petogodišnju djevojčicu, no nikada ju nije priznao. 

Cijela priča zahuktala se zbog anonimnog pisma koje je glumac dobio na svoju kućnu adresu, a u kojem se od njega zahtjeva da napravi test očinstva kako bi se utvrdilo je li otac petogodišnje djevojčice Ave čija je majka Stacy.

Pismo je primila i prva pročitala Amal Clooney što ju je navodno natjeralo na gorke suze. Šok i nevjerica bili su preveliki pa se Amal slomila i odmah zahtjevala objašnjenje od svog supruga. Navodno je zbog tog inkriminirajućeg pisma par završio na bračnom savjetovanju, a Amal se toliko uzrujala da je priprijetila i razvodom. 

George odlučno poriče takve optužbe, a sada se čini kako mu je Amal odlučila povjerovati. Par je tako snimljen kod svoje vile na jezeru Como, a mnogima je odmah upalo u oči kako Amal kao da prikriva trudnički trbuščić. 

U haljini s resicama lijepa crnka navodno pokušava od javnosti sakriti činjenicu da je opet trudna, a povjerljivi izvor blizak paru otkrio je kako se već zna da očekuju još jedne blizance. Naime, Amal i George postali su roditelji sina i kćeri prije dvije godine. Drugi, pak, navode kako se radi o potpunim izmišljotinama - da Amal nije trudna.

Što je istina, pokaza će vrijeme. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Kaitlyn Carter (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Instagram) +5 Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Celebrity Ogorčena pjevačica oglasila se o razvodu nakon 8 mjeseci braka: "Samo jednu stvar ne mogu prihvatiti"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene