Amal Clooney raznježila je mnoge govorom o svojem suprugu.

Galerija


George Clooney primio je nagradu za životno postignuće koju mu je uručio Američki filmski institut. Glumac je bio zvijezda večeri, ali ne samo on već i njegova supruga Amal.

Vezani članci Amal Clooney s blizancima (Foto: Profimedia) Opaka odvjetnica, supruga i majka: Amal Clooney napokon pokazala blizance Meghan Markle i princ Harry(Foto: Paul Edwards/News Syndication/PIXSELL) Meghan i Harry odabrali su kumove djetetu, a radi se o jednom poznatom holivudskom paru

Naime, lijepa odvjetnica odlučila se popeti na pozornicu i govoriti o svojem suprugu. Govor je bio toliko lijep da je mnoge ganuo.

Amal Clooney (FOTO: Getty)
Amal Clooney (FOTO: Getty)

''Evo nekoliko stvari koje možda niste znali o Georgeu. On je džentlmen u svakom smislu te riječi što se danas čini tako rijetkim ali i staromodnim. Svatko tko ga zna, čak i oni koji imaju drugačija politička stajališta od njega ili su se s njime porječkali na poslu, reći će vam da je zadržao dobre manire te da će se uvijek zauzeti za one koji su slabiji. Iako je moj suprug skroman oko svojeg uspjeha, večeras slavimo njegov nevjerojatan talent i uloge koje su ga dovele do tu. Sve to učinilo ga je i odličnim suprugom ali i ocem. Kada sam upoznala Georgea bilo mi je 35 godina i nakon samo nekoliko mjeseci druženja u mojem londonskom stanu spoznala sam da želim biti s njime do kraja života. Kada bismo god bili razdvojeni, ne bih mogla spavati. Prijatelji su mi govorili da bih se sva ozarila kada bih dobila njegovu poruku ili pronašla pisma koja je skrivao u mojim torbama. Nakon ovih pet godina, to se nije promijenilo'', kazala je Amal te nastavila.

Amal Clooney, George Clooney (FOTO: Getty)
Amal Clooney, George Clooney (FOTO: Getty)

"George je osoba kojoj se divim u potpunosti i on me uvijek može nasmijati. Moja ljubavi, s tobom sam otkrila veliku ljubav kojoj sam se nadala da postoji. Ti naš dom ispunjavaš smijehom i srećom. Ponosna sam na tebe, i sigurna sam da će i naša djeca biti jednoga dana kada shvate što si sve postigao", kazala je Amal te svojeg supruga umalo dovela do suza. George i Amal cijelu su večer izmjenjivali nježnosti.

Podsjetimo, par je prije godinu dana dobio blizance Alexandera i Elle.