Amal Clooney, odvjetnica i surpuga Georgea Clooneya, u velikom intervjuu za časopis Vogue čiju naslovnicu i krasi, progovorila je o svom poslu i obitelji

Galerija


Amal Clooney, supruga Georgea Clooneya, bila je poznata i prije udaje za holivudskog glumca jer ona je međunarodno priznata odvjetnica za ljudska prava. A sada je, prvi puta otkako su se vjenčali u rujnu 2014. godine, dala mali uvid u njihov život i to u velikom intervjuu za američku verziju časopisa Vogue čiju naslovnicu Amal i krasi.

 

A post shared by Amal Clooney (@amalclooney) on

Vezani članci Tala Alamuddin (Foto: Profimedia) Dok njezina slavna sestra pazi na svoje ponašanje u javnosti, ona pije i vozi te sada ide u zatvor Slika nije dostupna Dvostruka doza ljubavi: Slavni parovi koji su roditelji blizanaca

Kako se prisjetila, romantičan odnos s Georgeom započeo je nakon što je prisustvovala zabavi u njegovoj kući u Italiji. Nakon toga su razmijenili mailove, što je Amalin omiljeni način komunikacije. Odvjetnica je priznala da joj se George već poprilično sviđao i prije njihovog prvog spoja u jednom od najboljih londonskih restorana, a prije nego što je upoznala njega, umalo je odustala od braka i majčinstva jer nije bila spremna skrasiti se.

 

A post shared by Amal Clooney (@amalclooney) on

 ''Imala sam 35 godina kad sam ga upoznala. Nisam mislila da ću se zaljubiti, a nisam ni bila preuzbuđena oko ideje vjenčanja i obitelji'', priča Amal.

Otkrila je poneki detalj i o njihovim 10-mjesečnim blizancima Elli i Alexanderu koji već lagano izgovaraju svoje prve riječi.

 

A post shared by Amal Clooney (@amalclooney) on

''Pojavi se tu poneki ''mama'' i tata''. George me uvjerava da su prvo rekli ''mama'', kazala je Amal.

Odvjetnica je ovom prilikom dala i uvid u njihov raskošan dom u u Sonningu, u engleskom Berkshireu, gdje njihova obitelj živi otkako su se vjenčali, a njihova susjeda je britanska prmeijerka Theresa May.

Amal je za Vogue fotografirala proslavljena fotografkinja Annie Leibovitz. Odvjetnica je progovorila o modi, svom životu prije braka te o majčinstvu.