Pišu tabloidi

Amal Clooney nikad mršavija – šuška se i da je trudna!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako često izaziva oduševljenje svojim modnim odabirima, ovoga puta nije bilo tako. Bračni par Clooney opet se našao na meti.

Već su pred razvodom? Svađaju se? Anoreksična je? Tračevi prate slavni par Clooney, a strani mediji nisu nimalo blagi prema supruzi slavnog Georgea.

Pogledaj i ovo Amal Clooney Kao opčinjen! Nikad ljepša dobro poznata odvjetnica zasjenila je nekad najpoželjnijeg frajera, pogledajte kako on pazi na nju i treperi pokraj nje!

Prekrasna Tala Alamuddin zasjenila svoju slavnu sestru Amal Clooney

Iako je cijene zbog zavidne odvjetničke karijere i modnog stila, mnogi joj zamjeraju kako je – premršava. To je posebno uočljivo kada se usporede njezine fotografije s vjenčanja. Američki tabloid OK piše i kako je Amal trudna nekoliko tjedana, pa su zato njezini bližnji još više zabrinuti za njezino zdravstveno stanje.

Nova šuškanja o mršavosti pokrenuta su nakon što je Amal posjetila Georgea na setu u New Yorku gdje on snima novi film. Slavna odvjetnica bila je trendi u rozoj majici i trapez hlačama, no ipak je izgledala ispijeno a odjeća je na njoj izgledala i preveliko.

Koja je hrvatska odvjetnica domaća inačica Amal Clooney, supruge glumca Georgea

I njezini roditelji su viđeni u blizini, što je još više potaknulo šuškanja o trudnoći. George je navodno sretnu vijest prvo priopćio svojim roditeljima koji su milili da je riječ o šali. Stiže li nam doista mali nasljednik Clooneyevih saznat ćemo uskoro...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene