Pogađate li i što?

Svoj poseban dar Amal je Clooneyu dala nakon vjenčanja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za svog je supruga britanska odvjetnica Amal Clooney odabrala poseban dar.

Izgleda kako je Amal bila upravo ono što treba Georgeu Clooneyu, slavnom zavodniku, glumcu i redatelju. Kako bi ih još nešto podsjećalo na njihov dan iz snova, Amal mu je darovala poseban dar nakon vjenčanja.

Pogledaj i ovo Amal Clooney Kao opčinjen! Nikad ljepša dobro poznata odvjetnica zasjenila je nekad najpoželjnijeg frajera, pogledajte kako on pazi na nju i treperi pokraj nje!

Amal Clooney se vratila na posao – medeni mjesec je gotov

Poseban poklon bile su posebne koktel čaše od Murano stakla iz kakvih su pili upravo na svom vjenčanju. Set čaša koštjua gotovo 18 tisuća kuna, a posebno su se svidjele njezinom novopečenom suprugu. Naručila je i 12 ubrusa od svile s istim uzorkom, kao i držač za njih - komplet koji će sjajno ići uz njihov novi dom. 'Svaki put kada budu ispijali koktele iz tih čaša, prisjetit će se svog vjenčanja i probuditi lijepe uspomene', kazao je izvor E! News.

Amal se nakon medenog mjeseca vratila na posao. Boravi u Grčkoj u kojoj razgovara s dužnosnicima grčke vlade koja je angažirala njezinu odvjetničku tvrtku kako bi ishodila povratak mramornih skulptura s Partnenona koje su sada u Britanskom muzeju, prenosi BBC.

Britanski odvjetnički tim u Ateni se susreo s premijerom Antonisom Samarasom i ministrom kulture Costasom Tassoulasom a grčki mediji pratili su svaki korak britanske odvjetnice.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene