Jedva čekamo!

Sinan postaje Dženk: Turski ljepotan u ulozi čovjeka kojemu ja važna samo ljubav za jednu noć

Alp Navruz (Foto: Instagram) Alp Navruz (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Alp Navruz (Foto: Getty Images) Alp Navruz (Foto: Getty Images) Alp Navruz (Foto: Getty Images) Alp Navruz (Foto: Instagram) +0 Alp Navruz (Foto: Getty Images) Galerija

"Azra" je nova turska serija u kojoj će moći uživati gledatelji Nove TV.

Nova TV na male ekrane od prvog dana 2020. donosi novu tursku uspješnicu s Alpom Navruzom i Alinom Boz u glavnim ulogama. Glumci otprije poznati po ulogama zavodnika u seriji "Fazilet i njezine kćeri" i buntovnice iz serije "Tuđi život" ovoga će se puta naći u ponešto drugačijim ulogama kojima će osvojit gledatelje već u prvim epizodama serije "Azra". Osim zavidne glumačke postave, serija oduševljava i scenarijem koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Pogledaj i ovo Pulski filmski festival - 1 suradnja s pulskim filmskim festivalom Nova TV i United Media u Puli će biti domaćini polufinalnog ocjenjivanja Međunarodne nagrade Emmy

Vjerujemo kako će Alp ponovno za male ekrane prikovati brojne pripadnice nježnijeg spola, baš kao što je bio slučaj kada se prikazivala serije "Fazilet i njezine kćeri".

U novoj seriji ovaj će turski ljepotan glumiti čovjeka od ljubavi za jednu noć, koji prije svega misli samo na sebi. Sebičan je i želi uzeti ono što mu je ostalo od oca i živjeti život nezavisan od obitelji. Misli da se nalazi u centru svijeta vjerujući da se svijet okreće oko njega. Sve dok se ne susretne s Azrom koja je odrasla okružena bogatstvom, no u njemu se nije izgubila.

Osim što glumi, Alp se može pohvaliti diplomom Tehničkog fakulteta u Yildizu, gdje je pohađao Odsjek za turski jezik i književnost. Prije nego što se počeo baviti glumom u filmovima i televizijskim serijama, radio je kao model, što nimalo ne iznenađuje jer taj 183 centimetra visoki muškarac itekako svojim atraktivnim izgledom plijeni pažnju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz) on

Azru će također utjeloviti dobro nam znana ljepotica, mlada turska zvijezda Alina, koja je slavu stekla u seriji "Tuđi život", no prije svega ostala je vrlo prizemna. Rodila se i odrasla je u Rusiji te iako većinu slobodnog vremena provodi na snimanju serije, odlična je učenica. Povrh toga Alina je velika ljubiteljica životinja.

Serija "Azra" donosi nevjerojatnu priču o istoimenoj djevojci kojoj se u jednoj noći cijeli život preokrene. Njezin put ubrzo se ukrsti s Dženkom, bogatašem koji dijeli sličnu sudbinu. Azra je vođena motom da je čovjekovo najveće blago na svijetu imati dom i obitelj kojoj se možeš vratiti, a pred očima gledatelja podastire neizmjernu važnost obiteljskih veza.

Azra u Americi studira sa željom da postane kuharica, a u Tursku se vraća za očev rođendan. Kad joj se po povratku u jednoj noći sruši cijeli svijet, otiskuje se u nepoznato s mlađim bratom Mertom. Dženk je nasljednik Grupe Čelen, a s viješću da je izbačen s fakulteta koji je pohađao u Americi vraća se kući i šokira svoju obitelj.

U seriji, o čijem se glumačkom kadru i scenariju puno govorilo prije početka emitiranja, glavne uloge dijele Alina Boz i Alp Navruz, a pozornost privlači koliko scenarijem, toliko i jakom glumačkom postavom koju čine još i imena poput Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Buraka Tamdoğana te Gökçe Yanardağ.

Novu tursku seriju "Azra" pratite od 1. siječnja u večernjem terminu na Novoj TV!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) +0 Raquel Mauri (Foto: Instagram) Celebrity Kao iz bajke: Rakitićeva lijepa supruga u raskošnoj haljini izbacila nogu i dekolte u prvi plan

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene