Alp Navruz i Alina Boz postali su jako dobri prijatelji na snimanju serije Azra, a prema nekima i više od prijatelja. Zadnja epizoda serije prikazana je 16. srpnja.

Galerija


Alp Navruz i Alina Boz jedan su glavnih razloga zašto je serija "Azra" posljednjih nekoliko mjeseci svake večeri privlačila tisuće gledatelja pred male ekrane, koji su željno iščekivali svaku novu epizodu u programu Nove TV.

Vezani članci Alp Navruz Žene uzdišu za njim i kad je obučen, no njega to ne dira, a posvećen je glumi i pisanju poezije Alp Navruz (Foto: Instagram) Ljepotan koji osvaja na prvu: Pogledajte zašto ga na Instagramu prati više od milijun obožavatelja!

Serija "Azra" bila im je prvi zajednički televizijski projekt na kojem su radili, no mogli bismo pretpostaviti kako sigurno nije i posljednji. Jer 30-godišnji Alp i 22-godišnja Alina kliknuli su na prvu, rodilo se pravo prijateljstvo, neki su uvjereni čak i više od toga jer su prema pisanju turskih tabloida bili u vezi.

"Naš posao ovisi o interakciji i međusobnom razumijevanju, zato je i važno da osjetimo jedno drugo. Bili su nam predlagali zajedničku suradnju na nekoliko projekata. No kad je stigao prijedlog od dobre producentske kuće, odmah sam prihvatio, a koliko vidim i Alina je isto razmišljala", izjavio je Alp za turske medije.

Alina je inače u vezi sa 16 godina starijim turskim glazbenikom Mithanom Canom Ozerom i mediji su pisali u nekoliko navrata o krizi u njihovom odnosu, međutim ona je to negirala ali i priznala kako nije spremna za brak.

"Nisam dovoljno stara da razmišljam o braku, jako sam mlada ali sretni smo zajedno", bila je izjavila za jedan tamošnji magazin.

Na društvenim mrežama ne objavljuje njihove zajedničke fotografije, ali zato objavljuje one s Alpom, pa mnogi njihovi obožavatelji što u Hrvatskoj, što u Turskoj priželjkuju da postanu par, što možda i nije nemoguće jer Alp je slobodan kao ptičica.

Ipak, on je te navode negirao i tvrdi da su samo dobri prijatelji. 

"Mi smo samo prijatelji. Začudio sam se kad sam pročitao te natpise, posebno iz tog razloga što nisam u vezi. Slobodan sam poput ptice", izjavio je zgodni Alp. 

Svaku epizodu serije u prosjeku je pratilo oko pola milijuna gledatelja te je serija ostvarila 34,5 posto udjela u gledanosti. U slotu emitiranja uz omiljene likove, drame i intrige bilo je dvostruko više gledatelja nego kod prvog konkurenta te trostruko više nego kod drugog konkurenta. 'Azra' je ujedno i najgledanija strana serija u Hrvatskoj ove godine.

Posljednja epizoda serije ''Azra'' o zlatnoj djevojci čiji se svijet sruši smrću oca i bogatom zavodniku koji bahatost zamijeni ljubavlju prema njoj, emitirala se u četvrtak 16. srpnja na Novoj TV.

Posljednjih mjeseci iz dana u dan, serija je plijenila pozornost gledatelja pred malim ekranima zbog vrhunski izvedenih dramatičnih preokreta, dubokih emotivnih odnosa među likovima te odlične razrade suprotstavljanja dobra i zla.

Preminula dan prije rođendana: Vjerovala je u ozdravljenje, no dijagnoza je bila preteška