Allison Mack priznala je krivnju u slučaju seksualnog kulta Nxivm u kojem su se žene žigosale i bile seksualno zlostavljane.

Galerija Allison Mack (Foto: Getty Images) Allison Mack (Foto: Getty Images) Allison Mack (Foto: Getty Images) +5 Allison Mack (Foto: Profimedia)

Američka glumica Allison Mack, koju najbolje znamo iz popularne serije "Smallville", priznala je krivnju na sudu za uvođenje žena u bizarni kult u kojem su bile seksualno zlostavljane i ponižavane.

Vezani članci Starija žena, ilustracija Skandal u Austriji: Mučili i seksualno zlostavljali bespomoćne ljude u domu za starije i nemoćne Allison Mack Zastrašujuća priča: Glumačka zvijezda uvlačila je žene u bizarni kult pa ih tjerala da poziraju gole, a onda su ih žigosali!

To je potvrdio i tužitelj, koji je izjavio kako je Allison mamila žene u takozvanu organizaciju Nxivm, gdje su bile žigosane, prisiljavane na seksualne odnose i na težak fizički rad, piše The New York Times.

Allison je sucu ispričala kako se isprva kultu odlučila pridružiti s ciljem da pronađe svrhu svog postojanja. Tvrdi kako je bila nezadovoljna svojom glumačkom karijerom, unatoč uspjehu koji je ostvarila u seriji "Smallville".

Kult je vodio danas 58-godišnji Keith Raniere, a sjedište mu je bilo u Albanyju. Između ostalog, nudio je radionice i tečajeve koji su polaznicima obećavali samoispunjenje i samopomoć. Bila je to tek krinka strašnog mjesta na kojem su žene bile zatočene i pretvarane u seksualne robinje.

Federalni je tužitelj ustanovio kako je Allison počela dovoditi druge žene u tajni kult, a one su pri samoj inicijaciji morale spavati s Ranierom.

"Bila sam izgubljena. Moram snositi posljedice za svoje ponašanje", izjavila je 36-godinja glumica u suzama prilikom priznavanja krivnje na sudu u Brooklynu.

Uhićena je prošle godine zbog optužbi za trgovanje seksualnim uslugama i urotu, a njezino uhićenje bilo je tek dio velike federalne istrage protiv voditelja bizarnog kulta. Federalne su vlasti počele s istragom nakon što je The New York Times 2017. godine objavio članak o radu kulta.

Nakon što je priznala krivnju, Allison je puštena na slobodu uz jamčevinu u iznosu od 5 milijuna dolara. Njezina presuda bit će objavljena u rujnu ove godine, a prijeti joj do 20 godina zatvora.

Lijepa i samozatajna supruga premijera Andreja Plenkovića ukrala svu pažnju u zračnoj luci Andrej Plenković i Ana Maslać Plenković (Foto: Igor Kralj/PIXSELL) Andrej Plenković i Ana Maslać Plenković (Foto: Igor Kralj/PIXSELL) Andrej Plenković i Ana Maslać Plenković (Foto: Igor Kralj/PIXSELL) +2 Andrej Plenković i Ana Maslać Plenković (Foto: Igor Kralj/PIXSELL)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju