Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kupnja je obično zabavna ali u Celebrity MasterChefu vrlo lako postane stresna...


U Masterchefu kandidati imaju pet minuta vremena da obave kupnju namirnica za svoja autorska jela. Nekima je pet minuta dovoljno, nekima premalo a kod nekih izaziva paniku.

'Kuhati u tuđoj kuhinji je kao spavati u tuđem krevetu'

Vezani članci Slika nije dostupna Masterchef ih zbližio: Bila je to ljubav na prvi pogled Slika nije dostupna Recepti MasterChefa - I vi možete kuhati kao oni!

Alka Vuica ulazi u dućan i žali se na pomankanje vremena. Negodujući zbog vremenskog ograničenja uzima artikle s polica. Bez vegete ne može i uzima je prvu, u njenoj košarici našle su se i ove namirnice; luk, naranča, vrhnje za kuhanje, parmezan, limun, riža, vino, šafran, grana padano, temeljac i teleće šnicle. U panici zaboravlja kukuruz ali srećom ostalo je taman dovoljno vremena da još jednom uđe u dućan.

Iako rivali u MasterChef kuhinji, Alka i Ivica prijatelji su u privatnom životu a to su pokazali i na setu. Od Ivice smo saznali da obožava Alkinu kuhinju, ne smatra je konkurencijom i siguran je da će se zajedno dobro zabaviti.

Nesebično joj je pomagao prilikom kuhanja oko nekih tehničkih stvari kao što su, cijeđenje naranče, otvaranje boce, paljenja pećnice, čak je za Alku skoknuo kao pravi Skoko do dućana pa dodatne namirnice.Kako mu Alka ne bi ostala dužna i ona za njega ima samo riječi hvale. Za sebe dodaje kako je pravi borac te da možemo očekivati dobru papicu.

VIŠE O CELEBRITY MASTERCHEF PRATITE NA novatv.hr/masterchef

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook