Uvijek svoja!

Užarila atmosferu: Alka Vuica plijenila pažnju u haljini s dubokim prorezom i mrežastim čarapama

Alka Vuica - 1 Alka Vuica - 1 In Magazin 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica - 1 Alka Vuica - 2 Alka Vuica - 3 Alka Vuica - 4 Alka Vuica - 7 Alka Vuica - 5 +0 Alka Vuica - 9 Galerija

Alka Vuica nastupila je na 67. Zagrebačkom festivalu s pjesmom "Kuća iz žurnala".

Alka Vuica bila je jedna od najvećih zvijezda ovogodišnje 67. Zagrebačkog festivala, na kojem je osim svojim nastupom, pažnju plijenila i seksepilnom modnom kombinacijom.

Pogledaj i ovo Alka Vuica i Zoran Šerbedžija za sve ljubitelje glam rocka Klub Komedija čeka pravi rock spektakl i to na koncertnoj promociji albuma Alke Vuice i Zorana Šerbedžije!

58-godišnja Alka za tu je priliku odabrala crnu haljinu s dubokim prorezom s prednje strane ispod koje je nosila mrežaste čarape, a sve je upotpunila srebrnim čizmama i bijelom perikom.

Na pozornici je izvela pjesmu "Kuća iz žurnala", a vatreni nastup začinile su dodatno i atraktivne plesačice koje su joj se pridružile izvodeći koreografiju.

Alku ćemo uskoro imati priliku vidjeti i na na Valentinovo kada zvijezde devedesetih, a dan kasnije rockeri i punkeri stižu u zagrebački Boćarski dom na peto izdanje "Antivalentinova". Alka Vuica, LET3, Neki to vole vruće - samo su neka od imena koja će nastupiti na ovom dvodnevnom festivalu 14-og i 15-og veljače.

''Meni se čini da je to jako dobro društvo, naravno da ćemo mi svi proslaviti Valentinovo na taj dan u Boćarskom domu i da će to na kraju biti jedan totalan party devedestih'', izjavila je Alka za IN Magazin.

Inače, pobjedu 67. izdanja Zagrebačkog festivala odnio je Marko Kutlić s pjesmom "Samo nek ona sretna je"

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Diane Lane (Foto: Getty) Celebrity Jedna je od rijetkih glumica koja dostojanstveno stari i voli svoje bore: "Ne pravim se da imam 29"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene