Alka Vuica nastupila je na 67. Zagrebačkom festivalu s pjesmom "Kuća iz žurnala".

Galerija


Alka Vuica bila je jedna od najvećih zvijezda ovogodišnje 67. Zagrebačkog festivala, na kojem je osim svojim nastupom, pažnju plijenila i seksepilnom modnom kombinacijom.

Vezani članci Matija Cvek - 1 Matija Cvek osvrnuo se na pobjedu na Zagrebačkom festivalu: "Uvijek se nešto potajno nadaš..." Matija Cvek - 2 Pobjednik 68. Zagrebačkog festivala je Matija Cvek i njegove "Ptice“: Emotivnom izvedbom gotovo jednoglasno osvojio žiri

58-godišnja Alka za tu je priliku odabrala crnu haljinu s dubokim prorezom s prednje strane ispod koje je nosila mrežaste čarape, a sve je upotpunila srebrnim čizmama i bijelom perikom.

Na pozornici je izvela pjesmu "Kuća iz žurnala", a vatreni nastup začinile su dodatno i atraktivne plesačice koje su joj se pridružile izvodeći koreografiju.

Alku ćemo uskoro imati priliku vidjeti i na na Valentinovo kada zvijezde devedesetih, a dan kasnije rockeri i punkeri stižu u zagrebački Boćarski dom na peto izdanje "Antivalentinova". Alka Vuica, LET3, Neki to vole vruće - samo su neka od imena koja će nastupiti na ovom dvodnevnom festivalu 14-og i 15-og veljače.

''Meni se čini da je to jako dobro društvo, naravno da ćemo mi svi proslaviti Valentinovo na taj dan u Boćarskom domu i da će to na kraju biti jedan totalan party devedestih'', izjavila je Alka za IN Magazin.

Inače, pobjedu 67. izdanja Zagrebačkog festivala odnio je Marko Kutlić s pjesmom "Samo nek ona sretna je"

Jedna je od rijetkih glumica koja dostojanstveno stari i voli svoje bore: "Ne pravim se da imam 29"