Alka Vuica je na Instagramu podijelila nekoliko fotografija s proslave svog 60. rođendana.

Galerija


Pjevačica Alka Vuica proslavila je svoj 60. rođendan, a dio slavljeničke atmosfere podijelila je s pratiteljima na profilu na Instagramu.

Vezani članci Rajko Dujmić - 2 Rajko Dujmić je živio za glazbu i nije znao drugačije, a samo je za jednom stvari žalio Alka Vuica Otkrivamo zašto je ovo godina Alke Vuice, a otkrila nam je i čime će se baviti ako uskoro ne počnu koncerti

Nasmiješena Alka pozirala je u kratkoj šarenoj haljinici i s velikim buketom cvijeća, te je pokazala s kime se sve družila na svoj poseban dan.

"Hvala svima", napisala je kratko uz objavu.

Njezini su joj obožavatelji u komentarima uputili niz lijepih čestitaka i želja pa joj uputili i komplimente na račun izgleda.

"Sretan rođenda, prekrasna Alka", "Draga, divna i karizmatična Alka, sretan rođendan, živa, zdrava i sretna bila još duuugo godina", "Predivni ste, Alka profesionalka", "Fantastična kao i uvijek", "Najsretniji od srca, bezvremenska ženo, kraljice", "Sretan ti ljepoto", dio je komentara koje je dobila.

Namučila se pri izlasku iz auta zbog riskantne haljine, neki se pitaju ima li uopće donje rublje, a uočili su i još jednu sitnicu

Seve priuštila obožavateljima spektakularan prizor, poručili joj da je kao vino, a neki su se domišljato našalili