Alka je promovirala pravi ljetni hit 'Croatian Summer' u suradnji s grupom 'Karma'. Otkrila je i neke zanimljive stvari.


'Obožavam brod, mogla bih živjeti na brodu, a to sam otkrila prije nekih petnaestak godina', rekla je Alka Vuica na promociji novog ljetnog singla Croatian Summer, kojeg je snimila zajedno s grupom Karma.

Vezani članci Goran Karan Goran Karan predstavlja novi singl „Baš me briga“, zahvaljujući ovom projektu upustio se i u nešto sasvim drugačije Tragovi “Zemljo moja ponosna” novi je navijački hit, spot je sniman sa stotinjak navijača: "Vruće je, ali atmosfera je odlična!"

Kantautorica je bila gošća u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' gdje je otkrila da je sama radila styling za videospot te da je željela da se osjeti utjecaj Jamajke, u kojoj je nedavno boravila.  

Alka se vratila s Jamajke: 'Pa tko ne voli mlađe frajere, mlađe je slađe'

'Dok smo snimali spot, pratilo nas je baš neko karipsko vrijeme. A dok sam vozila auto osjećala sam se stisnuti kao neka mišica. Naime dobila sam auto iz 1968., kakvog vozi i Brigitte Bardot. Bilo me strah da se nešto ne dogodi', kazala je Vuica.

Nakon što će ljeto provesti uglavnom na ovim prostorima, u rujnu se sprema posjetiti Ibizu. 'Volim normalne ili divlje plaže, nikako nudističke. Iako se sunčam u toplesu i volim plivati gola, čuvam se paparazza', priznala je Alka kazavši da je ljeti njeno omiljeno piće ipak voda.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook