Alka Vuica završila je u bolnici i zgrozila se uvjetima u kojima mora boraviti.

Galerija


Naša pjevačica Alka Vuica vratila nedavno s odmora u Maroku i iznenada završila u bolnici zbog upale crijeva i infekcije, nakon što je osjetila snažne bolove u trbuhu, piše magazin Story.

Vezani članci Alka Vuica Užarila atmosferu: Alka Vuica plijenila pažnju u haljini s dubokim prorezom i mrežastim čarapama KBC Split Splitskog kirurga zaposlenik optužio za nesavjesno liječenje: "Pričao je da neće stići obaviti procedure jer ga čeka društvo za kartanje"

Alka se iz svoje bolničke sobe javila svojim obožavateljima kako bi im izrazila svoje nezadovoljstvo uvjetima u kojima mora boraviti.

"Evo me u bolnici u Dubravi, Nažalost pokazat ću vam kako je ovo nekad bila lijepa bolnica i kako bi bila divna da se malo održava. Ali eto, sve što je nekad dobro napravljeno danas se čak ne može ni održavati. Strašno! Vojna bolnica ali devastirana totalno. Ovo je moj mali apartmančić gdje se liječim, a ono što je najgore da su skinute kvake. Pitanje je samo kako se bolnica održava i zrači, to meni nije jasno. Kako je moguće da se jedna bolnica nikad ne zrači?", pita se Alka.

Alka je za Story potvrdila da se osjeća bolje i da je sve u redu, unatoč bolovima koji su ju snašli.

Na spomen njezinog imena 90-ih su svi uzdisali, a danas svojim izgledom zabrinjava ljude na ulici