Iz kreativnog pera Alke Vuice proizašle su brojne pjesme, a povodom Valentinova donosimo pet danas već kultnih pjesama koje je napisala upravo Alka.

Galerija


Osebujna Alka Vuica iza sebe ima godine i godine bogate karijere, a mnogi je znaju kao pjevačicu. Ipak, pjesme koje je ona napisala jedne su od najromantičnijih koje su objavljene na ovim prostorima.

Vezani članci Ana Rucner Ana Rucner predstavila novi album, podržao ju i bivši suprug! Otkrili nam u kakvom su odnosu Suzana Štimac i Damir Milačić Bivša supruga Igora Štimca godinama je trpjela njegove prevare, a sreću je pronašla s markantnim košarkašem

Iz kreativnog pera Alke Vuice proizašle su pjesme poput "Ja sam lažljiva" grupe Denis&Denis za koju je napisala stihove, napisala je i hit "Ja sam zaljubljen" Tonyja Cetinskog, a upravo Alka napisala je i hit "Lijepa bez duše" Olivera Dragojevića.

Povodom Valentinova donosimo pet danas već kultnih ljubavnih pjesama koje je napisala upravo Alka, koja večeras nastupa na festivalu AntiValentinovo u Zagrebu.

Josipa Lisac - "Gdje Dunav ljubi nebo"

Neno Belan - "Dotakni me usnama"

Boris Novković - "Mi smo jači i od sudbine"

Massimo - "Ovisan o tvojoj ljubavi"

Tajči - "Smokvica"

Ona mu je jedina već 15 godina, no njegove obožavateljice nemilosrdno ju vrijeđaju zbog ljubomore