uvijek sjajno raspoložena

Alka Vuica zablistala na srpskom izboru za pjesmu Eurovizije, zbog neobične haljine nema tko je nije primijetio

Alka Vuica Alka Vuica DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica Alka Vuica - 2 Alka Vuica (Foto: Instagram) Alka Vuica (Foto: Instagram) Alka Vuica (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) +0 Alka Vuica (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Galerija

Alka Vuica je bila na srpskom izboru za pjesmu Eurovizije, a njezinu pjesmu "Požuri, požuri" izvela je Marija Mirković.

Naša pjevačica i autorica Alka Vuica u petak je stigla u Beograd povodom tamošnje inačice Dore, a na izboru za srpsku pjesmu Eurovizije imala je pjesmu "Požuri, požuri!", koju je izvela Marija Mirković. Za Marijin singl Alka je napisala tekst, a sjajno raspoložena privlačila je poglede brojnih okupljenih.

Pogledaj i ovo Alka Vuica i Zoran Šerbedžija za sve ljubitelje glam rocka Klub Komedija čeka pravi rock spektakl i to na koncertnoj promociji albuma Alke Vuice i Zorana Šerbedžije!

Vuica je na sebi imala prozirnu haljinu s pernatim detaljima koju je iskombinirala s cipelama na visoku potpeticu, a nije skidala osmijeh s lica. Uvijek sjajno raspoložena spremno je odgovarala na pitanja novinara, a Telegraf.rs piše kako je imala i favorite.

"Moram priznati da ima jako dobrih pjesama. Odličan mi je Aca Lukas, mislim da je to hit. Dobra mi je i pjesma Konstrakte", rekla je Alka.

Nakon dvije polufinalne večeri srpskog izbora za pjesmu Eurovizije odabrani su finalisti, a tko će Srbiju predstavljati na Eurosongu saznat ćemo u subotu navečer.

Alka Vuica inače posljednjih dana ima pune ruke posla, a sve je iznenadila zanimljivom suradnjom s bendom Let 3, s kojim je snimila njihov hit "Drama" u novom ruhu.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Fran Drescher (Foto: Profimedia) Fran Drescher (Foto: Profimedia) Fran Drescher (Foto: Profimedia) Fran Drescher (Foto: AFP) +4 Fran Drescher (Foto: AFP) Nekad i sad Poslije 21 godine braka muž joj je priznao da je gej, a o najtežoj tragediji u životu jedva je progovorila u javnosti

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 4 +2 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 4 Celebrity Franka o ljubavi koja traje već 13 godina: "Još sam išla u školu i bila sam sretna kada bih morala pobjeći u Zagreb"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene