Alka Vuica u Splitu je nastupila s kolegom Nenom Belanom i pjesmom "Vrijeme za nas".

Galerija


Na Prokurativama je sinoć održana finalna večer 59. izdanja Festivala zabavne glazbe Split 2019.

Vezani članci Janko Popović Volarić Dječak na fotografiji danas je jedan od najpoželjnijih hrvatskih neženja čije je srce nažalost zauzeto Alka Vuica (Foto: Instagram) Alka Vuica s 58 godina objavila fotografiju u toplesu, fanovi u šoku: "Moram popiti tabletu za tlak"

A Alka Vuica nastupila je na njoj s kolegom Nenom Belanom i pjesmom "Vrijeme za nas".

Pjevačica i spisateljica na splitsku pozornicu popela se u tipičnom ljetnom izdanju, ali i tipičnom za nju samu. Naime, Alka je već godinama poznata po osebujnom modnom izričaju, a za legendarni festival izabrala je crnu haljinu sa zanimljivim rozim detaljima.

Također, odlučila se i za nešto posebnije modne dodatke, kao što su cvijeće u kosi te velike naušnice u boji s pom-pomima, dok je Neno blistao u potpuno crnom izdanju s košuljom koja je imala zanimljive rukave.

Alkino izdanje uslijedilo je tjedan dana nakon što je na Instagramu s nekoliko tisuća obožavatelja podijelila fotografiju iz bazena na kojoj pozira u toplesu.

"Najbolji kupaći kostim je toples", napisala je 58-godišnja Alka uz objavljenu fotografiju, a zatim ih je podijelila još nekoliko u badiću te zaradila same pohvale na račun izgleda.

"Wow, legenda, svaka čast", "Jer ona je bomba", "Jedna je Alka, uvijek svoja i zgodna", "Bravo, svaka čast, to se zove prava dama, izgled čista petica", "Uh, moram popit tabletu za tlak", samo su neki od komentara koje smo snimili. 

Meghan se loše piše: Ne ignorira ju samo Harry već i njegova baka kraljica?