Uvijek svoja

Tjedan dana nakon objave fotografija u toplesu, osebujna pjevačica u Splitu nastupila "pokrivena"

Alka Vuica (Foto: Instagram) Alka Vuica (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica (Foto: Instagram) Alka Vuica (Foto: Instagram) Alka Vuica (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Alka Vuica (Foto: Instagram) Alka Vuica (FOTO: Instagram) Alka Vuica (Foto: Instagram) +0 Alka Vuica (Foto: Instagram) Galerija

Alka Vuica u Splitu je nastupila s kolegom Nenom Belanom i pjesmom "Vrijeme za nas".

Na Prokurativama je sinoć održana finalna večer 59. izdanja Festivala zabavne glazbe Split 2019.

Pogledaj i ovo Alka Vuica "Sva moja lica" Predizborni plakati Alke Vuice pravi su hit, a novim je pokazala da se zna i našaliti na svoj račun!

A Alka Vuica nastupila je na njoj s kolegom Nenom Belanom i pjesmom "Vrijeme za nas".

Pjevačica i spisateljica na splitsku pozornicu popela se u tipičnom ljetnom izdanju, ali i tipičnom za nju samu. Naime, Alka je već godinama poznata po osebujnom modnom izričaju, a za legendarni festival izabrala je crnu haljinu sa zanimljivim rozim detaljima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica) on

Također, odlučila se i za nešto posebnije modne dodatke, kao što su cvijeće u kosi te velike naušnice u boji s pom-pomima, dok je Neno blistao u potpuno crnom izdanju s košuljom koja je imala zanimljive rukave.

Alkino izdanje uslijedilo je tjedan dana nakon što je na Instagramu s nekoliko tisuća obožavatelja podijelila fotografiju iz bazena na kojoj pozira u toplesu.

"Najbolji kupaći kostim je toples", napisala je 58-godišnja Alka uz objavljenu fotografiju, a zatim ih je podijelila još nekoliko u badiću te zaradila same pohvale na račun izgleda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica) on

"Wow, legenda, svaka čast", "Jer ona je bomba", "Jedna je Alka, uvijek svoja i zgodna", "Bravo, svaka čast, to se zove prava dama, izgled čista petica", "Uh, moram popit tabletu za tlak", samo su neki od komentara koje smo snimili. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i kraljica Elizabetha (Foto: Getty Images) Meghan Markle i kraljica Elizabetha (Foto: Getty Images) Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Melania Trump, Donald Trump, princ Charles, Camilla Parker Bowles, kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) +7 Princ Harry i kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Celebrity Meghan se loše piše: Ne ignorira ju samo Harry već i njegova baka kraljica?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene