Toples nije zaboravljen

Alka Vuica maštu fanova zagolicala još jednim golišavim izdanjem: ''Druge žene se mogu sakriti''

Alka Vuica (Foto: Instagram) Alka Vuica (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica (Foto: Instagram) Alka Vuica (Foto: Instagram) Alka Vuica (Foto: Instagram) Alka Vuica (Foto: Instagram) Alka Vuica (FOTO: Instagram) Alka Vuica (FOTO: Instagram) Alka Vuica (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) +0 Alka Vuica (Foto: Instagram) Galerija

Alka Vuica ljeto provodi u Zagrebu, ali pronašla je način kako se rashladiti i svejedno uživati.

Mnogi su se iznenadili kada je prije nekoliko tjedana Alka Vuica na društvenim mrežama objavila fotografiju u toplesu, a ponajviše jer je to učinila u 59. godini. Ona se tada našalila da je upravo toples najbolji kupaći kostim, a fanovi su joj poručili da je bez obzira na godine zgodna i prava dama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pusa iz Zagreba 😘 #enjoy #summer #zagreb #relax

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica) on

Pogledaj i ovo Alka Vuica "Svi moraju biti sređeni" Alka Vuica objavila je svoj novi predizborni plakat, pogađate li tko joj ga je uredio? "Preoduševljena sam!"

Glazbenica se sada pet odvažila pozirati u golišavom izdanju. Ljeto i dalje provodi u Zagrebu, ali to je ne sprječava da uživa u ovim toplijim danima. I nova fotografija potaknula je brojne komplimente u komentarima.

''Koje tijelo'', ''Teta Alka, i dalje ima dinamita u vama'', ''Najljepša, širiš ljubav'', ''Fascinantno, prava si žena'', ''Kraljica, mnoge žene se mogu sakriti'', pišu joj njezini vjerni pratitelji.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Mariah Carey (Foto: Instagram) Mariah Carey (Foto: Instagram) Mariah Carey (Foto: Getty Images) Mariah Carey (Foto: Getty Images) +6 Mariah Carey (Foto: Instagram) Celebrity Glazbena diva raskošnih oblina otkrila s koliko je muškaraca spavala, a broj bi vas mogao iznenaditi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene